Ceaiul alb

Ceaiul alb

Sute de culturi și hibrizi au evoluat de-a lungul timpului din planta Camellia Sinensis, fiecare înflorind în zone geografice diverse ale lumii. Dar, în cele din urmă, varietatea plantei de ceai și modul în care sunt procesate frunzele plantei definește tipul final de ceai. În ciuda numelui său, ceaiul alb este un ceai verde care preparat este galben pal.

Ceaiul rece

Ceaiul rece

Dacă aveți impresia că ceaiul nu vă mai poate surprinde încercați să-l preparați la rece. Aceasta metoda este o alternativă la prepararea tradițională a ceaiului. Infuzia obținută în acest fel, pe lângă faptul că este mai delicată, poate surprinde cu o serie de arome complet diferite. A bea rece înseamnă literalmente o bautura rece, dar nu este vorba despre ceai cu apă caldă preparat în mod tradițional și răcit apoi în frigider.

Liver Cleanse - detoxifierea ficatului

Liver Cleanse - detoxifierea ficatului

Deși are abilități de regenerare incredibile, îngrijirea lui este extrem de importantă - ficatul - pentru că despre asta vorbim, este expus în mod constant. Ceaiul de plante Liver Cleanse Tipson vă va ajuta să îl curățați de toxine.

Timpul ceaiului

Timpul ceaiului

Cu 5000 de ani în urmă trăia în China un împărat numit Shen Nung. Conducător inzestrat, om de știință creativ și patron al artelor Shen Nung a făcut o regulă din fierberea apei înainte de a fi consumata.

Ceai sau Cafea?

Ceai sau Cafea?

Aproape un miliard de oameni beau cafea sau ceai în fiecare zi. De-a lungul timpului aceste două băuturi au fost elementul central al societăților și culturilor și continuă să fie folosite de mulți pentru beneficiile aduse sănătătii.

Respect si placere

Respect si placere

O ceasca de ceai fierbinte e ideala inainte de somn. Tie ce tip de ceai iti place sau iti face bine? De secole, oamenii au incercat sa descopere avantajele pentru sanatate ale unei cesti de ceai.