• Nou

Organic Avocado Lamaie si Musetel

14,29 RON

Frunzele de avocado sunt cunoscute pentru ca ajuta la scăderea în greutate și pentru ca reduce stresul și anxietatea, rezultând modele de somn mai bune. Gama Avocado de la Tipson a fost special creată spre a oferi aceste beneficii pentru sănătate împreună cu o ceașcă de ceai infuzat cu Avocado. Infuziile de avocado ale lui Tipson sunt fără cofeină, fără gluten si vegane. Nu s-au folosit arome sau îndulcitori artificiali.

Plicurile de ceai sunt fabricate din pastă de lemn fără înălbitor, fără capse. Ne asigurăm că ceaiurile noastre sunt cât se poate de pure și delicioase pentru plăcerea dvs. În acest ceai, avocado este combinat cu arome naturale de mușețel și lămâie pentru un ceai relaxant, excelent pentru seară și perfect înainte de culcare. 100% fără cofeină! 

Cantitate
In Stock

 

Date transmise securizat (SSL/TLS).

 

Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI.

Frunzele de avocado sunt cunoscute pentru ca ajuta la scăderea în greutate și pentru ca reduce stresul și anxietatea, rezultând modele de somn mai bune. Gama Avocado de la Tipson a fost special creată pentru a oferi aceste beneficii pentru sănătate împreună cu o ceașcă de ceai infuzat cu Avocado. Infuziile de avocado ale lui Tipson sunt fără cofeină, fără gluten si vegane. Nu s-au folosit arome sau îndulcitori artificiali.

Infuziile noastre de plante vă sunt prezentate învelite pentru prospețime. Pungile de ceai sunt fabricate din pastă de lemn fără înălbitor, fără capse. Ne asigurăm că ceaiurile noastre sunt cât se poate de pure și delicioase pentru plăcerea dumneavoastră. În acest ceai, avocado este combinat cu arome naturale de mușețel și lămâie pentru un ceai relaxant, excelent pentru un ceai de seară și perfect înainte de culcare. Este 100% fără cofeină - deci bucurați-vă știind că nu vă va afecta somnul! Această combinație este plină de beneficii pentru sănătate atunci când este combinată cu bunătatea Avocado. Așadar, pentru momentele în care vrei ceva calmant și ușor, dar și ceva bun pentru corpul tău, acesta este amestecul pe care să te bazezi.

Pentru a profita la maximum de fiecare ceașcă, aduceți apa la fierbere și infuzati timp de 4 până la 6 minute. Gama Avocado de la Tipson poate fi consumată în orice moment al zilei.


80312

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: