Organic Avocado Lamaie si Ghimbir

17,14 RON

Două dintre cele mai versatile ingrediente ale naturii se reunesc în această infuzie perfectă pe bază de plante. Încercați-o calda sau rece cu gheața. Pentru a profita la maximum de fiecare ceașcă, aduceți apa la fierbere și infuzati timp de 4 până la 6 minute. Gama Avocado de la Tipson poate fi consumată în orice moment al zilei.

Ingrediente organice: lemongrass (32%), frunze de avocado (20%), ghimbir (15%), rozmarin (14%), hibiscus (10%), macese (3%), fruc de avocado (1%). In plus contin aroma naturala de lamaie (5%).

Cantitate
In Stock

 

Date transmise securizat (SSL/TLS).

 

Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI.

Gama Avocado de la Tipson a fost special creată pentru a oferi beneficii pentru sănătate împreună cu o ceașcă de ceai infuzat cu Avocado. Infuziile de avocado de la Tipson sunt fără cofeină, fără gluten, vegane. Nu s-au folosit arome sau îndulcitori artificiali. Pungile de ceai sunt fabricate din pastă de lemn fără înălbitor, fără capse. Ne asigurăm că ceaiurile noastre sunt cât se poate de pure și delicioase pentru plăcerea dumneavoastră. Nu putem sublinia suficient avantajele acestor două ingrediente tropicale. Fiind pe deplin conștienți de beneficiile valoroase pe care le oferă pentru sănătate, credem că este duoul perfect pentru infuzii de plante care sprijina un regim sănătos.

Două dintre cele mai versatile ingrediente ale naturii se reunesc în această infuzie perfectă pe bază de plante. Încercați-o calda sau rece ca gheața. Pentru a profita la maximum de fiecare ceașcă, aduceți apa la fierbere și infuzati timp de 4 până la 6 minute. Gama Avocado de la Tipson poate fi consumată în orice moment al zilei.


80309

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: