Organic Avocado si Mango

14,29 RON

Avocado este un fruct recunoscut mondial și folosit inca de la azteci și mayași care l-au iubit pentru ca este bogat în nutrienți si pentru numeroasele lui beneficii pentru sănătate. Frunzele de avocado sunt la fel de bogate in substanțe nutritive și sunt populare ca plante medicinale Ayurveda. Fructele, ca și frunzele, au proprietăți anti-inflamatoare, anti-virale, anti-fungice și anti-bacteriene. Frunzele de avocado sunt, de asemenea, cunoscute pentru ca ajuta pierderea în greutate și pentru ca reduc stresul și anxietatea. Plicuri ambalate individual. Numar de plicuri: 25 * 1,5 gr

Ingrediente: 

- musetel organic (27%), lemongrass organic (25%), frunze de avocado organic (20%), busuioc organic (10%), fenicul organic (10%), fruct de avocado organic (1%) si aroma naturala de mango (7%).

Cantitate
In Stock

 

Date transmise securizat (SSL/TLS).

 

Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI.

Avocado este un fruct recunoscut mondial și folosit inca de la azteci și mayași care l-au iubit pentru ca este bogat în nutrienți si pentru numeroasele lui beneficii pentru sănătate. Frunzele de avocado sunt la fel de bogate in substanțe nutritive și sunt populare ca plante medicinale Ayurveda. Fructele, ca și frunzele de avocado, au proprietăți anti-inflamatoare, anti-virale, anti-fungice și anti-bacteriene. Frunzele de avocado sunt, de asemenea, cunoscute pentru ca ajuta la pierderea în greutate și pentru ca reduc stresul și anxietatea aducand astfel un somn mai bun. 

Infuziile de avocado de la Tipson sunt fără cofeină, fără gluten și sunt vegane. Pentru fabricarea lor nu s-au folosit arome sau îndulcitori artificiali. Infuziile de plante vă sunt prezentate ambalate individual pentru a pastra prospețimea, iar pliculetele ce contin ceaiul sunt fabricate din pastă de lemn fără înălbitori si fără capse. Gama Avocado de la Tipson a fost special creată pentru a oferi aceste beneficii pentru sănătate împreună cu o ceașcă de ceai infuzat cu avocado.

Pentru a profita la maximum de fiecare ceașcă, aduceți apa la fierbere și tineti la infuzat timp de 4 până la 6 minute. Gama Avocado de la Tipson poate fi consumată în orice moment al zilei.

Plicuri ambalate individual, introduse în cutie de carton. Numar de plicuri: 25 * 1,5 gr

Ingrediente: 

- musetel organic (27%), lemongrass organic (25%), frunze de avocado organic (20%), busuioc organic (10%), fenicul organic (10%), fruct de avocado organic (1%) si aroma naturala de mango (7%).


80307

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: