


Ceai negru de Ceylon cu adaos de anason stelat, fenicul și aroma naturală de migdale, portocale, miere și vanilie.
Această combinație dulce de arome este perfectă pentru ceaiul de dimineață.
Tipson Tea Latte este o colecție unică de ceai creată special pentru combinarea cu lapte.
Numărul de plicuri: 30 buc. / Greutate netă: 75 gr
Compoziție: ceai negru de Ceylon (85,5%) cu adaos de anason stelat (6%), fenicul (5%) și o aromă naturală de migdale (1,5%), portocal (0,2%) și vanilie (1,6%).
Dimensiuni ambalaj: 80 x 68 x 161 mm
Țara de origine: Sri Lanka.
Date transmise securizat (SSL/TLS).
Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI.
Ceai negru de Ceylon cu adaos de anason stelat, fenicul și aroma naturală de migdale, portocale, miere și vanilie.
Această combinație dulce de arome este perfectă pentru ceaiul de dimineață. Tipson Tea Latte este o colecție unică de ceai creată special pentru combinarea cu lapte.
Numărul de plicuri: 30 buc. / Greutate netă: 75 gr
Compoziție: ceai negru de Ceylon (85,5%) cu adaos de anason stelat (6%), fenicul (5%) și o aromă naturală de migdale (1,5%), portocal (0,2%) și vanilie (1,6%).
Dimensiuni ambalaj: 80 x 68 x 161 mm
Țara de origine: Sri Lanka.
Prepararea ceaiului cu lapte:
1 plic pus într-o cană, se toarnă apă la 95-100 grade C și se lasă 3 minute. Se adaugă lapte spumos pentru infuzia fierbinte.
Cum se prepară latte cu ceai rece:
Puneti 1 plic de ceai într-o cană peste care se toarnă apă la 95-100 grade C și se lasă 3 minute. Puneți deoparte să se răcească după preparare. Combinați cu lapte refrigerat și adăugați cuburi de gheață.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Certificarea Sri Lanka: LK-BIO-149 nr. reg. CU841227
Certificare Romania: RO-ECO-026