


Ceai negru de Ceylon cu un plus natural de flori de nalba alba și albastra și un pic de piersică. Gust deosebit și ambalaj original sub forma unei case de iarnă.
Greutate netă: 100g
Ingrediente: ceai negru de Ceylon (95,35%) frunze, cu adaos de flori de nalba alba (0,4%), albastra (0,5%) și o aromă naturală de piersica (3,75%)
Țara de origine: Sri Lanka
Grad: BOP1 (Broken Orange Pekoe 1)
Date transmise securizat (SSL/TLS).
Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI.
Ceai negru de Ceylon cu un plus natural de flori de nalba alba și albastra și un pic de piersică. Gust deosebit și ambalaj original sub forma unei case de iarnă.
Greutate netă: 100g
Ingrediente: ceai negru de Ceylon (95,35%) frunze, cu adaos de flori de nalba alba (0,4%), albastra (0,5%) și o aromă naturală de piersica (3,75%)
Țara de origine: Sri Lanka
Grad: BOP1 (Broken Orange Pekoe 1)
Ceai negru:
Cel mai frecvent tip de ceai. Este supus unui proces de producție îndelungat. Etapele de bază sunt: ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Gustul este determinat de factori precum țara de origine a ceaiului, plantația, timpul de recoltare sau gradul de ofilire. Ceaiurile negre de Ceylon sunt considerate cele mai bune din lume. Frunzele superioare ale arbustilor selectate cu grijă dau o infuzie demnă de recomandat cunoscătorilor.
Metoda de preparare:
Se toarnă o linguriță de ceai intr-o cana cu apă caldă la 95 °C și se prepară în două moduri:
- Când se prepară pentru o perioadă scurtă de timp, până la 3 minute, infuzia este revigorantă și stimulantă.
- Când se prepară până la 5 minute, dă un efect relaxant.
Prepararea pentru prea mult timp dă astringență în gustul bauturii.