• Nou

Masala Chai - 25 doze

7,80 RON

Ceai negru de Ceylon cu adaos de condimente naturale (cardamom, cuișoare, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, piper).

Inspirat de amestecurile indiene. Perfectă pentru o seară de iarnă.

Număr de pliculețe - 25 de articole Greutate netă: 50g

Compoziție: ceai negru de Ceylon (85%) cu adaos de condimente: cardamom (2,5%), cuișoare (2,5%), scorțișoară (2,5%), ghimbir (2,5%), nucșoară (2,5%), piper (2,5%)

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: BOPF (Broken Orange Pekoe Fannings)

Cantitate
In Stock

  • Date transmise securizat (SSL/TLS). Date transmise securizat (SSL/TLS).
  • Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI. Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI.

Ceai negru:

Cel mai popular tip de ceai este cel ce suferă un lung proces de producție. Etapele de bază sunt: ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Valorile aromate sunt determinate de factori precum: țara de origine a ceaiului, plantația, ora recoltării sau gradul de ofilire. Ceaiurile negre de Ceylon sunt considerate cele mai bune din lume. 

Metoda de preparare:

Puneți un plic de ceai la o cană de apă fierbinte la 95 grade Celsius și preparați în două moduri:

- Cu un timp scurt de preparare de până la 3 minute băutura este revigorantă și stimulantă.

- Cu un timp de preparare de până la 5 minute rezultă o infuzie cu efect relaxant.

Pregătirea prea lungă provoacă un gust astringent.

Frunzele de ceai negru sunt potrivite doar pentru o infuzie.


70854

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: