White Moon - 25 doze

11,93 RON

Ceai verde Oolong o aromă delicată. Te va relaxa și iti va oferi o dispoziție fericită. Proprietățile unice și gustul sănătății - acestea sunt avantajele acestui ceai unic.

Ceaiul Oolong ajută la combaterea îmbătrânirii pielii și la îmbunătățirea tonusului ei. Are un gust unic, cu o usoara tenta de lapte. Pe lângă prevenirea îmbătrânirii pielii, ceaiul Oolong o protejează împotriva problemelor cauzate de băile de soare și fumat.

Numarul de plicuri - 25 buc. cu snur. Greutate netă: 37,5 g

Țara de origine: China

Cantitate
In Stock

 

Date transmise securizat (SSL/TLS).

 

Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI.

Ceai verde:

Este denumit ceai nefermentat, deoarece nu suferă oxidare. Se obține prin încălzirea/"prăjirea" frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire și prevenirea fermentării acestora. După această etapă frunzele se rulează singure. Ceaiul verde este o sursă de polifenoli și antioxidanți necesari pentru o sănătate bună și pentru longevitate.

Moa de preparare:

Turnați o linguriță de apă fierbinte între 70 ° C și 80 ° C. Timpul de preparare trebuie să fie între 3 și 5 minute. Frunzele de ceai verde pot fi preparate de două sau trei ori. Prima bere trebuie să dureze aproximativ 3 minute, iar fiecare bere ulterioară trebuie prelungită cu 1 minut.


70850

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: