Cold Brew

Cold Brew

Ați încercat prepararea rece a ceaiului? Această metodă, deși consumă putin mai mult timp, vă permite să aduceți arome complet noi ceaiului.

Dacă erați de parere  că ceaiul nu vă mai poate surprinde cu nimic, atunci asigurați-vă că încercați să-l preparați folosind metoda de preparare la rece - o alternativă excelentă la prepararea tradițională. Infuzia obținută în acest mod, pe lângă faptul că este mai delicată, vă poate surprinde cu o gamă completă de arome diferite. Prepararea la rece înseamnă literalmente prepararea folosind apa rece, nu prepararea de ceai cu apă caldă și răcire în frigider.

Puneți plicul într-un recipient și turnați peste apă rece sau chiar cu gheață, apoi puneți-l în frigider sau în alt loc răcoros. De asemenea, pentru modul expres, deschideți o sticla de apă, puneți un plic de ceai în interior (la fiecare 250ml de lichid), închideți și puneți în frigider. Ceaiul trebuie să rămână la frigider timp de 2 până la 6 ore. În acest fel vom pregăti o băutură răcoritoare (la pachet), care va fi mult mai sănătoasă decât asa numitele ICE TEA cu gheață de pe rafturile magazinelor.

De ce merită prepararea băuturii prin această metodă?

Când turnăm apă rece peste ceai obținem o infuzie mult mai delicată, în care nu simți amărăciune - sub influența apei reci, majoritatea taninurilor responsabile pentru gustul amar rămân în frunze, iar florile sau gamele de fructe vin în prim plan. Această metodă de preparare înseamnă, de asemenea, că infuzia are un conținut mai scăzut de cofeină, adică teină de ceai și catehine.

Metoda de preparare are cel mai bun efect vara, pe vreme caldă, când corpul are nevoie de o hidratare constantă. Ceaiul preparat în acest fel nu numai că îți va potoli setea, ci și te va revigora și îți va oferi energie.

Ce ceaiuri sunt cele mai bune pentru această metodă?

Puteți merge mai departe și experimentați în această zonă, dar merită să știți că va fi perfect în special pentru ceaiurile verzi și amestecurile cu fructe, flori sau condimente. În timp ce apa fierbinte suprimă oarecum astfel de arome, prepararea la rece le va accentua perfect. Se poate dovedi că ceaiul pe care îl cunoaștem de mult timp, preparat cu această metodă, ne va surprinde cu un cu totul alt gust. Dintre ceaiurile negre, vă putem recomanda de ex. Darjeeling. De asemenea putem prepara în acest fel amestecuri care nu conțin ceai, de ex. infuzii de fructe din seria Fruit Infusions.

Basilur a dezvoltat gama Cold Brew ca un mod rapid și convenabil de a savura ceai cu gheață proaspăt preparat sau chiar o ceașcă fierbinte de ceaiuri de fructe. Punga de ceai se prepară în apă rece în doar câteva minute - nu este nevoie de apă clocotită. Fără a adăuga zahăr sau îndulcitori, sunt o alternativă excelentă la băuturile răcoritoare.

Gama noastră include fructe, ierburi și arome atent selecționate - oferind băutura rece de vară perfectă pentru întreaga familie. Spre deosebire de plicurile de ceai standard, fiecare dintre aceste amestecuri a fost special conceput pentru a se infuza cu apă rece în doar 5-7 minute. Aroma concentrată a extractului se eliberează atunci când este îmbibată cu apă rece, ajutând la infuzarea unei infuzii îndrăznețe și aromate în câteva minute. În fiecare cutie veți găsi 20 de plicuri de ceai ambalate fiecare în folie pentru a pastra aromele, ceea ce înseamnă că puteți fi siguri că fiecare infuzie are un gust delicios de fructat. · Scop: Experiență nouă de preparare a unei pungi de ceai cu apă RECE și, de asemenea, de înaltă calitate și amestecuri unice de infuzie de fructe

Ambalaj embosat, ingrediente exotice (guava, fructul pasiunii, castravete, rodie, mango). Printre avantajele acestei noi colectii se numara urmatoarele:

Se consuma atat ca o bautura preparata la rece, de tipul ICE TEA, cat si ca o infuzie fierbinte de fructe. La rece se prepara fara apa fierbinte si sunt o alternativa la bauturile racoritoare. Ideal pentru iubitorii de infuzii de fructe, consumatori care caută o preparare rapidă, consumatori care doresc să se bucure de o ceașcă de ceai chiar și atunci când nu au acces la apă fierbinte.

Toate produsele din aceasta colectie contin doar ingrediente naturale. Nu contin zaharuri sau indulcitori si includ o selectie atenta de fructe, plante si arome naturale, oferind o bautura rece, perfecta pentru o vara fierbinte, pentru intreaga familie. Dintr-o cutie cu 20 de plicuri (40g) se pot prepara 20 de pahare/20 de cani de 250 ml cu bautura racoritoare - infuzie de fructe si plante.

Acasă, ori la iesirile in aer liber, poate fi preparat si cu adaugare de cuburi de gheata si fructe proaspete, sau cu apa minerala obtinandu-se o minunata bautura, alternativa la bauturile carbogazoase cu zahar.                                        Nu uitați că în magazinul nostru online veți găsi o selecție importantă de diverse ceaiuri de cea mai bună calitate, care alături de Cold Brew sunt (la rându-le) perfecte pentru prepararea la rece.

All comments

Leave a Reply