

Ceai negru pur de Ceylon cu zmeură uscată, papaya, trandafiri, gălbenele și nalba. O cană din această infuzie va va oferi un moment de uitare dulce.
Greutate netă: 100g
Compoziție: ceai negru din frunze de Ceylon (87%), cu adaos de zmeură (0,5%), papaya (6%), fructe de trandafir (1%), gălbenele (0,5%), nalbă (0,5)%) și cu aromă naturală zmeură(4,5%).
Țara de origine: Sri Lanka
Gen: FBOP (Flowery Broken Orange Pekoe)
Date transmise securizat (SSL/TLS).
Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI.
Ceai negru pur de Ceylon cu zmeură uscată, papaya, trandafiri, gălbenele și nalba. O cană din această infuzie va va oferi un moment de uitare dulce.
Greutate netă: 100g
Compoziție: ceai negru din frunze de Ceylon (87%), cu adaos de zmeură (0,5%), papaya (6%), fructe de trandafir (1%), gălbenele (0,5%), nalbă (0,5)%) și cu aromă naturală zmeură(4,5%).
Țara de origine: Sri Lanka
Gen: FBOP (Flowery Broken Orange Pekoe)
Ceaiul negru este cel mai popular tip de ceai. Acesta suferă un lung proces de producție. Etapele de bază sunt: ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Valorile aromate sunt determinate de factori precum: țara de origine a ceaiului, plantația, ora recoltării sau gradul de ofilire.
Metoda de preparare:
O linguriță de ceai la o cană de apă caldă la 95 de grade Celsius se prepară în două moduri:
- Cu un timp scurt de preparare de până la 3 minute băutura este revigorantă și stimulantă.
- Cu un timp de preparare de până la 5 minute băutura are un efect relaxant.
Prea mult timp de preparare dă băuturii un gust astringent.
Frunzele de ceai negru sunt potrivite doar pentru o perfuzie.