• La reducere!
  • Nou

Four Season Assorted 40 plicuri

19,82 RON
24,77 RON
-20%

Un mix de ceaiuri pure Ceylon Ceas din colecția Four Season (Anotimpuri). Încercați diferite arome și alegeți-o pe cea preferată.

Ingrediente: winter- ceai negru de Ceylon (96,5%) cu aromă naturală de merișor (3,5%). Spring- ceai verde de Ceylon (97%) cu aromă naturală de vișine (3%). Summer - ceai verde de Ceylon (96,5%) cu aroma naturală a căpșunilor sălbatice (3,5%). Autumn - ceai negru de Ceylon (96,5%) cu aromă naturală de sirop de arțar (3,5%)

Numărul de plicuri - 40 buc

Plicuri ambalate separat, greutate netă: 80g

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: BOPF (Broken Orange Pekoe Fannings)

Cantitate
In Stock

 

Date transmise securizat (SSL/TLS).

 

Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI.

Un mix de ceaiuri pure Ceylon Ceas din colecția Four Season (Anotimpuri). Încercați diferite arome și alegeți-o pe cea preferată.

Ingrediente: winter- ceai negru de Ceylon (96,5%) cu aromă naturală de merișor (3,5%). Spring- ceai verde de Ceylon (97%) cu aromă naturală de vișine (3%). Summer - ceai verde de Ceylon (96,5%) cu aroma naturală a căpșunilor sălbatice (3,5%). Autumn - ceai negru de Ceylon (96,5%) cu aromă naturală de sirop de arțar (3,5%)

Numărul de plicuri - 40 buc

Plicuri ambalate separat, greutate netă: 80g

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: BOPF (Broken Orange Pekoe Fannings)

Ceaiul negru este cel mai popular tip de ceai cu cel mai lung proces de producție, iar Ceaiurile negre de Ceylon sunt considerate cele mai bune din lume. Etapele de bază sunt: ​​ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Valorile aromate sunt determinate de factori precum: țara de origine a ceaiului, plantație, ora recoltării sau gradul de ofilire.

Metoda de preparare:

Puneți un plic de ceai la o cana de 250ml de apă caldă la 95 de grade Celsius (apă fierbinte, fără fierbere), preparați în două moduri:

- Cu un timp scurt de preparare de până la 3 minute, bautura este revigoranta și stimulanta.

- La un timp de preparare de până la 5 minute, oferind o bere cu efect relaxant.

Prea mult timp de infuzare da gust astringent ceaiului.

Pliculete de ceai negru sunt potrivite doar pentru o singura infuzie.

Ceaiul verde este denumit ceai nefermentat, deoarece nu supus procesului de oxidare. Se obține prin încălzirea/"prăjirea" frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire și a preveni fermentarea acestora. Producția se încheie cu uscarea și sortarea. Ceaiul verde este o sursă de polifenoli și antioxidanți necesari pentru o sănătate bună și longevitate. 

Metoda de preparare:

Puneți un plic de ceai la o cana de 250ml de apă fierbinte la 70-80° C. Timpul de preparare trebuie să fie între 3 și 5 minute. Pliculetele de ceai verde pot fi folosite si a doua oara. Prima infuzie trebuie să dureze aproximativ 3 minute, iar cea ulterioară trebuie prelungită cu 1 minut.


71561

Referinte specifice

13 alte produse in aceeasi categorie: