BasilurTea HORECA

HoReCa - produse impecabile de la Basilur

Spiritul băuturii ce poarta numele de ceai este unul de pace, confort și rafinament. Cred că ceaiul este o plăcere zilnică devenind un ritual iar fiecare ceașcă este o experiență nouă. Ceaiul este parte din viața de zi cu zi a oamenilor din întreaga lume; spre exemplu în Asia, în Africa de Nord, în Orientul Mijlociu, oamenii fac ceai pentru a primi un oaspete, beau ceai în timp ce fac afaceri la piață, pentru a-și păstra sănătatea in bună stare, pentru a-și potoli setea.

Bem ceai în tren, acasă, la școală, în restaurant, la serviciu, în mănăstire, dar deși este o băutură de zi cu zi, băutul ceaiului se dezvoltă uneori într-un ritual, o ceremonie, o adevărată artă.

Termenul HoReCa provine din Olanda, unde a fost folosit pentru prima oara pentru a denumi unitar domeniul Hotelurilor, Restaurantelor si Cafenelelor. Mai tarziu acest acronim, HoReCa, a fost utilizat pentru a descrie activitatea Hotelurilor, Restaurantelor si Cantinelor, astazi fiind utilizat pentru Hoteluri, Restaurante si Catering, deoarece se considera ca spatiile precum cafenelele si cantinele pot fi incluse in categoria restaurante.

Pentru orice consumator domeniul HoReCa ar trebui sa reprezinte un domeniu al placerii, legat fie de vizite si vacante (hotelurile ca spatii de cazare), de placerea de a savura anumite preparate si bauturi in spatii special amenajate (restaurantele), precum si placerea de a comanda si a savura acasa cele mai bune mancaruri (cateringul).

Inainte de anii 90 (pentru Romania) statisticile nu sunt relevante dat fiind modul in care se facea turism la noi, structura parteneriatului si dorinta conducerii din acea vreme de a nu ne da acces la nimic altceva decat autohton. De la inceputul anilor 1990 insa, in componenta economiei, turismul a fost responsabil pentru 10% din PIB-ul mondial, iar numarul oamenilor angajati in aceasta industrie a reprezentat peste 8% din piata muncii.

La nivel mondial, turismul a depasit domeniul petrolier si al automobilelor, devenind cea mai mare industrie a economiei mondiale si este cel mai important simbol al economiei moderne si al dezvoltarii sociale. Conform unui raport al WTO (World Tourism Organization), pana in 2020, 1,6 miliarde de turisti internationali vor calatori in intreaga lume, iar cheltuielile efectuate de acestia vor ajunge la 2.000 miliarde de dolari. Rata anuala de crestere a numarului de turisti va fi de 4,35%, iar cea a cheltuielilor turistice va fi de 6,7%, ceea ce inseamna o dublare a consumului din industria turismului, care in prezent este de 3% din veniturile globale. (informatii preluate de pe sdsgroup.ro)

HoReCa - segmentul cu cea mai dinamica industrie din lume

Desigur, segmentul HoReCa nu se adreseaza numai industriei legate de turism si calatorii, ci se regaseste in economia fiecarei tari in parte, prin activitati economice legate de tot ceea ce tine de petrecerea timpului liber, socializare si evenimente deosebite de viata.

In ultimul timp segmentul HoReCa a devenit unul foarte competitiv, unde calitatea si profesionalismul serviciilor oferite este pe primul loc.

Calitatea premium a ceaiurilor Basilur este obiectivul principal de la plecarea de pe plantație și până la ceașcă aburindă din față consumatorului. Basilur va oferă cele mai bune și aromate ceaiuri produse în Sri Lanka, recoltate cu grijă de pe plantații, ambalate și transportate în condiții desăvârșite. Știm că profesioniștii HoReCa au nevoie de o mare varietate de produse impecabile, iar ceaiurile Basilur respectă pe deplin cele mai înalte standarde HoReCa: preț, varietate, calitate și impact. În HoReCa internațională suntem prezenți în locații exclusiviste dar ne dorim să fim prezenți peste tot unde se dorește calitate premium la preț decent.

Experiență premium de neuitat indiferent de numărul de stele.

Basilur Tea are placerea sa ofere tuturor celor interesati o gama larga de produse potrivite pentru servirea in hoteluri, restaurante si cafenele. Pentru confortul clientilor din hoteluri, restaurante si cafenele avem atat ceai frunze, cat si ceai la plicuri sau piramide, ambalate convenabil si la preturi competitive.

BasilurTea va ofera servicii de ne-egalat cu ceaiurile sale drept una dintre componentele cheie pentru orice unitate HoReCa ce se doreste a fi inovativa, unica si diferita fata de competitie. Spre deosebire de multe alte branduri, Basilur nu ofera un tip de produs pentru retail si altul pentru HoReCa. Calitatea ceaiului si a ambalarii sunt perfect similare cu cele de la vanzarea in retail. Greutatea per plic nu este si nu va fi redusa pentru un avantaj la pret. Va rugam sa downloadati brosura noastra in care veti gasi succint oferta noastra completa.

 

 

Descarcati brosura PDF (2.65 MB)