Echipa

Noi, cei care lucram la BASILUR Tea, suntem pasionati de calitatea ceaiurilor. De la culegere pana la fermentare, degustare si sortare. Avem standarde stricte pentru a concura pe picior de egalitate cu cele mai calitative ceaiuri din toata lumea.

Ceaiul

Prospetimea este un element important in calitatea ceaiului, aceasta facand o diferenta majora intre producatori. BASILUR este ambalat exact acolo unde creste ceaiul.

BASILUR garanteaza o cana de ceai proaspat in fiecare pachet produs de noi, chiar si la cateva zile dupa culesului frunzelor.

Ceaiul nostru, cules EXCLUSIV manual, este un ceai CURAT in termeni ai nivelului maxim de reziduuri provenite din pesticide, respecta strict ISO 3720 si standardele UE (precum si pe cele japoneze) si NU foloseste bromura de metil.

Satisfacția

Nefiind o companie foarte mare, BASILUR Tea poate oferi servicii personalizate si flexibile in comparatie cu marile corporatii din acelasi domeniu. Ambalajele sunt realizate din cele mai bun materiale pentru a pastra neschimbata prospetimea si calitatea produselor noastre.

Aproape fiecare forma si design ale produselor noastre sunt unice si special concepute pentru ceaiurile Basilur. Specialisti cu experienta in productia de ceaiuri aleg doar cele mai bune frunze pentru ceaiurile noastre.