Povestea noastra

Noi, cei care lucram la BASILUR Tea, suntem pasionati de calitatea ceaiurilor. De la culegere pana la fermentare, degustare si sortare. Avem standarde stricte pentru a concura pe picior de egalitate cu cele mai calitative ceaiuri din toata lumea.

Ceaiul Basilur este creatia Dr. Gamini Abeywickrama, dupa zeci de ani de experiență în producerea și exportarea ceaiului Ceylon de cea mai bună calitate. Dr. Gamini a dorit să ofere lumii întregi darul ceaiului din Ceylon într-un mod special, sperând ca acesta să devină mai mult decât o simplă băutură - să devină o experiență. Prin urmare, în colaborare cu Andrey Mareev și ale sale puteri magice de director creativ, au oferit lumii unele dintre cele mai bune modele de ceai și materiale de susținere a mărcii pe care industria ceaiului le-a văzut. Prin acest parteneriat s-a născut Basilur Tea.

La Basilur ne mândrim cu ceaiul Ceylon de cea mai înaltă calitate și cu ambalajele unice pe care le oferim, care au fost dezvoltate cu atenție de-a lungul unui deceniu de excelență și inovație. Prin tehnologie de ultimă oră, creativitate, cercetare și dezvoltare constantă, produsele noastre personifică elementele luxoase ale celor mai fine ceaiuri de pe pământ. Printr-un proces de calitate fără compromisuri, fabrica noastră de ultimă generație produce o mare varietate de ceai pe care apoi îl exportă în țări din întreaga lume. Inovațiile constante ale Basilur, unicitatea ambalajelor și amestecurile de ceai au poziționat produsele noastre ca o gamă premium exclusivistă la nivel global. Numărul tot mai mare de premii sunt o dovadă a calității și inovației superioare a Basilur.

Credem că experiența de a bea ceai ar trebui să fie o sărbătoare de zi cu zi și o aventură plină de bucurie, care să reunească familia și prietenii. Fiecare dintre produsele noastre descrie această idee de sărbătoare, bucurie și unire. Oferim o gamă largă de ceaiuri pentru fiecare ocazie, fiecare anotimp al anului și fiecare sărbătoare personală. Cunoscătorii de ceai din întreaga lume consideră ceaiurile Basilur ca pe o experiență din altă lume, deoarece fiecare ceai are propriile sale caracteristici, note gustative și aromă. 

Președintele

Degustător de ceai experimentat, medic, mic industriaș și om devotat familiei sunt doar câteva cuvinte pentru a-l descrie pe Dr. Gamini Abeywickrama, creierul din spatele brandului de ceai premium Basilur.

Visul său de a readuce cultura de ceai traditional și de a reintroduce ceaiul autentic din Ceylon în lume, a deschis calea înființării mărcii premium de ceai Basilur în 2006.

Dr. Gamini Abeywickrama (Chairman)

Directorul de creație

Andrey Mareev, a fost directorul nostru de creație încă de la începuturi. Expert în cercetare și dezvoltare de produse, arte, design și profesorat, el posedă o abilitate înnăscută de a conceptualiza idei unice, care definesc marca noastră de peste un deceniu.

Fiecare produs a fost conceput cu abilitate pentru a exprima ideea cheie din spatele fiecărei colecții, cu multă eleganță. Înțelegerea sa profundă a diferitelor culturi și a măiestriei lor rămâne cu adevărat reflectată în opera sa, care continuă să ne deosebească de restul lumii.

Andrey Mareev (Creative Director)

Nefiind o companie foarte mare, BASILUR Tea poate oferi servicii personalizate si flexibile in comparatie cu marile corporatii din acelasi domeniu. Ambalajele sunt realizate din cele mai bune materiale pentru a pastra neschimbata prospetimea si calitatea produselor noastre.

Aproape fiecare forma si design ale produselor noastre sunt unice si special concepute pentru ceaiurile Basilur. Specialisti cu experienta in productia de ceaiuri aleg doar cele mai bune frunze pentru ceaiurile noastre.

Prospetimea este un element important in calitatea ceaiului, aceasta facand o diferenta majora intre producatori. BASILUR este ambalat exact acolo unde creste ceaiul.

BASILUR garanteaza o cana de ceai proaspat in fiecare pachet produs de noi, chiar si la cateva zile dupa culesului frunzelor.

Ceaiul nostru, cules EXCLUSIV manual, este un ceai CURAT in termeni ai nivelului maxim de reziduuri provenite din pesticide, respecta strict ISO 3720 si standardele UE (precum si pe cele japoneze) si NU foloseste bromura de metil.