Termeni si conditii

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii  si conditiile de utilizare a site-ului Basilur Tea Romania (basilurtea.ro).

Site-ul basilurtea.ro este operat de societatea Tobra Invest srl, cu sediul in str. Matei Basarab nr.108, sect.3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/18747/2007. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului basilurtea.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti, de asemenea, de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat caracteristicile produselor prin vizitarea paginilor dedicate inainte de a le cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Basilur Tea Romania (basilurtea.ro) sunt reglementate oficial de OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Pentru ceaiuri: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produsului, in cazul in care produsul se afla exact in starea in care a fost cumparat (respectiv nedesfacut, SIGILAT). Nu acceptam returnarea ceaiurilor cu ambalajele desigilate si din care eventual s-a consumat.

Pentru accesorii: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maximum 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Accesoriile se returneaza in ambalajul original sau similar, in starea in care au fost receptionate (cu eventualele defecte de fabricatie, dar fara a fi deteriorate ulterior receptionarii).

Nu acceptam produse deteriorate pe timpul transportului din cauza ambalarii neadecvate. Returul produselor se face pe cheltuiala cumparatorului.

Pentru a ne comunica intentia de a returna produsele, folositi formularul din pagina de contact. Completati adresa de email asociata contului de pe site prin care s-a efectuat comanda, ID-ul comenzii, iar in casuta pentru mesaj precizati numele, prenumele, nr. de teleton si adresa la care a fost expediata comanda.
 

Administratorul site-ului basilurtea.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Administratorul basilurtea.ro isi cere scuze anticipat pentru eventualele erori de operare aparute pe site si multumeste utilizatorilor pentru identificarea lor si inaintarea catre administrator prin metodele de contact disponibile pe site. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul basilurtea.ro sunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila. Termenele de livrare variaza de obicei intre una si 5 zile lucratoare, in functie de adresa dvs. Perioada de livrare poate depasi 5 zile, in special in cazurile de forta majora (fenomene meteorologice speciale care fac imposibila aprovizionarea si/sau livrarea produselor).

Data incheierii contractului de vanzare la distanta dintre www.basilurtea.ro si client este considerata data emiterii documentului fiscal de catre Tobra Invest srl.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Ofertele si produsele prezentate pe www.basilurtea.ro sunt disponibile in limita stocului existent la momentul plasarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda in cazul in care produsul comandat nu este in stoc in momentul confirmarii comenzii. In anumite cazuri, www.basilurtea.ro va oferi posibilitatea de a alege un produs similar in schimbul celui comandat initial, fara costuri suplimentare, cu exceptia eventualelor diferente de pret.

In cazul achitarii online, dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata in contul dumneavoastra, urmand a fi incasata de catre vanzator doar dupa confirmarea comenzii. In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Basilur Tea Romania (basilurtea.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Basilur Tea Romania (basilurtea.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii basilurtea.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Basilur Tea Romania (basilurtea.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului basilurtea.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email shop@tobra.ro