• Nou

WINTER THEATER - ACT II: JOYFUL HEARTS

27,52 RON

O compozitie de frunze de ceai negru Orange Pekoe Ceylon atent selectionate cu cirese, papaya, floarea de colt si arome naturale de scortisoara si citrice.

Meriti ceva absolut special precum ceaiul luxos Basilur din noua gama Winter Theatre.

Ceaiurile din colecția Winter Theatre au fost special compuse pentru a aduce puțină magie de Crăciun. Fiecare compoziție te va încălzi într-o zi geroasă și te va duce pe un tărâm minunat, înzăpezit.

Greutate neta: 75 g

Cantitate
In Stock

 

Date transmise securizat (SSL/TLS).

 

Transport gratuit la comenzi de peste 150 LEI.

O compozitie de frunze de ceai negru Orange Pekoe Ceylon atent selectionate cu cirese, papaya, floarea de colt si arome naturale de scortisoara si citrice.

Meriti ceva absolut special precum ceaiul luxos Basilur din noua gama Winter Theatre.

Ceaiurile din colecția Winter Theatre au fost special compuse pentru a aduce puțină magie în timpul tău de Crăciun. Fiecare compoziție te va încălzi într-o zi geroasă și te va duce pe un tărâm minunat, înzăpezit.

Cutia 3D originală, cu mai multe straturi, în formă de teatru, face din Basilur din nou, primul brand din industria ceaiului, stabilind noi standarde cu design inovator.

Fiecare dintre amestecuri este 100% prietenos cu ozonul. Alegând Basilur, arăți că îți pasă de mediu. Descoperiți aromele extraordinare care vin din această colecție și oferă-ți tie și celor dragi o adevărată comoară din grădinile verzi din Ceylon.

O compoziție de ceai negru Orange Pekoe Ceylon atent selectat cu cireșe, papaya, floarea de nalba și arome naturale de scorțișoară și citrice. Fiecare înghițitură din Basilur Act II: Joyful Hearts te va duce într-un ținut al iernii eterne, plin de dealuri înzăpezite și pini înghețați.

Încălziți-vă cu o ceașcă din această minunată infuzie, în care aromele Adventului se combină cu note suculente și fructate într-un adevărat festin pentru simțuri.

Lăsați-vă inima să se umple de bucurie copilărească și de anticipare incitantă în timp ce gustați al doilea act al unui spectacol minunat de arome sub forma unei infuzii de primă clasă.

Acest ceai cu adevărat regal într-un ambalaj de carton special conceput este un cadou exclusiv pentru orice ocazie.

Alegând brandul de renume mondial Basilur, poți fi sigur că îți dorești ceaiul Ceylon adevărat, a cărui autenticitate este confirmată de Simbolul Calității Ceylon Tea.

Greutate neta: 75 g

Ingrediente: Ceylon Orange Pekoe ceai negru frunze (75,5%), cireșe (10%) și papaya (10%), petale de floarea de nalba (1%) și aromă naturală de scorțișoară și citrice (3,5%).

Nota gustativa - Advent - scortisoara si citrice.

Țara de origine: Sri Lanka

Denumirea internațională a clasei de calitate a ceaiului: OP (Orange Pekoe) - conține frunze lungi, ascuțite, fără muguri. Calitate superioară.

Dimensiuni pachet: 13cm x 9cm x 17cm


72176

Referinte specifice

7 alte produse in aceeasi categorie: