Christmas & New Year Collection

Christmas & New Year Collection

Filtre active

  • Nou

Frosty Day

23,85 RON

Ceai negru Ceylon, fructe naturale de mango și merișor, flori albe de nalbă si aromă naturală de merișor.

Merisorul, renumit pentru proprietătile sale, contine multă vitamina C si are un efect benefic asupra sistemului renal. Recomandăm acest ceai mai ales iarna pentru îmbunătățirea imunității.

Greutate neta: 85 g

Ingrediente: ceai negru pur Ceylon frunze (80,25%) cu adaos de flori albe de nalbă (0,75%), merișor (6%), mango (10%) și o aromă naturală de merișor (3%)

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: OP (Orange Pekoe)

Dimensiuni pachet: 8,5 x 6,5 x 14,5 cm

  • Nou

Frosty Evening

23,85 RON

Ceai negru pur Ceylon cu fructe naturale de caise, coajă de portocală, flori de gălbenele si arome naturale de portocală si mandarină. Recomandăm acest ceai, mai ales iarna. Preparați un ceainic din acest amestec delicios și aromele dulci ale fructelor exotice de portocale și mandarine se vor răspândi în toată casa.

Greutate neta: 85 g

Ingrediente: ceai negru pur Ceylon frunze (82,75%) cu coajă de portocală (4%), caise (10%), gălbenele (0,25%) si aromă naturală de mandarină (1,5%) si portocale (1,5%)

Țara de origine: Sri Lanka

Specie: FBOP (Flowery Broken Orange Pekoe)

Dimensiuni pachet: 8,5 x 6,5 x 14,5 cm

  • Nou

Frosty Night

23,85 RON

Ceai negru pur Ceylon cu fructe naturale de caise și arpaș, petale de trandafir naturale, flori de colț și șofrăn alb și albastru, arome de vanilie și migdale. Combinația bogată de ingrediente naturale și ceaiul negru Ceylon de cea mai înaltă calitate vă vor încânta simțurile. Încercați acest amestec unic făcut special pentru serile de iarnă.

Greutate neta: 85 g

Compoziție: Ceai din frunze negre de Ceylon (88,5%) cu adaos de arpaș (1%), șofrăn (0,25%), măceșe (6%), flori albastre (1%) și porumb alb (0,25%) și ulei de migdale ( 1,5%) și vanilie (1,5%).

Țara de origine: Sri Lanka

Gradul: BOP1

Dimensiuni pachet: 8,5 x 6,5 x 14,5 cm

Music Concert Christmas

57,80 RON

Music Concert - cutie muzicala cu ceai negru frunze. Un ceai pur de Ceylon intr-un ambalaj... (in)cantator!

Compozitie: 100% ceai negru din frunze de Ceylon cu albastrea, ananas, nalba albastra, ghimbir si arome  naturale de mar, scortisoara, vanilie si lamaie

Cutie metalica 100 g

Present Gold

33,94 RON

Bucurati-va de aromele deosebite ale ceaiurilor din gama PRESENT GOLD de Ceylon - un amestec intrigant de frunze de ceai pur de Ceylon, petale de flori exotice si alte arome deosebite. Un excelent cadou pentru sezonul sarbatorilor de iarna si nu numai.

Compozitie: 100% ceai negru din frunze de Ceylon cu muguri de iasomie, nalba albastra, chips-uri de nuca de cocos si arome naturale de migdale prajite si cires

Cutie metalica 100 g

Tea Book vol. V

48,62 RON

Basilur sarbatoreste Craciunul printr-o noua aparitie Tea Book, a cincea din serie, conceputa special pentru a fi savurata in sezonul alb. Un ceai care poate fi daruit sau impartasit cu prietenii la gura sobei. Un cadou de Craciun perfect.

Compozitie: 100% ceai negru pur din frunze de Ceylon cu fructe Goji, sofran si arome naturale de Craciun

Cutie metalica in forma de carte, 100g