Organic Teas - doze

Organic Teas - doze

Filtre active

Organic Avocado Lamaie si Musetel

17,14 RON

Frunzele de avocado sunt cunoscute pentru ca ajuta la scăderea în greutate și pentru ca reduce stresul și anxietatea, rezultând modele de somn mai bune. Gama Avocado de la Tipson a fost special creată spre a oferi aceste beneficii pentru sănătate împreună cu o ceașcă de ceai infuzat cu Avocado. Infuziile de avocado ale lui Tipson sunt fără cofeină, fără gluten si vegane. Nu s-au folosit arome sau îndulcitori artificiali.

Plicurile de ceai sunt fabricate din pastă de lemn fără înălbitor, fără capse. Ne asigurăm că ceaiurile noastre sunt cât se poate de pure și delicioase pentru plăcerea dvs. În acest ceai, avocado este combinat cu arome naturale de mușețel și lămâie pentru un ceai relaxant, excelent pentru seară și perfect înainte de culcare. 100% fără cofeină! 

Organic Avocado Ghimbir si Piersica

17,14 RON

Gama Avocado de la Tipson a fost special creată pentru a oferi beneficii pentru sănătate împreună cu o ceașcă de ceai infuzat cu Avocado. Infuziile de avocado de la Tipson sunt fără cofeină, fără gluten, vegane și kosher. Nu s-au folosit arome sau îndulcitori artificiali. Infuziile noastre de plante vă sunt prezentate în plicuri învelite individual pentru prospețime. Pungile de ceai sunt fabricate din pastă de lemn fără înălbitor, fără capse. Ne asigurăm că ceaiurile noastre sunt cât se poate de pure și delicioase pentru plăcerea dumneavoastră.

Numar de plicuri: 25 * 1.5gr

Ingrediente organice: lemongrass (34%), frunze de avocado (15%), rozmarin (15%), fenicul (13%), ghimbir (10%), busuioc (5%), fruct de avocado (1%). Deasemenea ceaiul contine aroma naturala de piersica (7%).

Organic Avocado Ghimbir si Scortisoara

17,14 RON

Infuziile de avocado de la Tipson sunt fără cofeină, fără gluten și vegane. Nu s-au folosit arome sau îndulcitori artificiali. Infuziile noastre din plante vă sunt prezentate în plicuri învelite individual pentru pastrarea prospețimii. Pungile de ceai sunt fabricate din pastă de lemn fără înălbitor, fără capse. Gama Avocado a fost special creată pentru a oferi aceste beneficii pentru sănătate împreună cu o ceașcă de ceai infuzat cu Avocado. Un fruct tropical atent echilibrat cu arome pământești de ghimbir și scorțișoară.

Plicuri ambalate în cutie de carton. Numărul de plicuri: 25 * 1,5gr

Ingrediente organice: frunze de avocado (34%), lemongrass (30%), scorțișoară (10%), fenicul (10%), ghimbir (10%), fruct de avocado (1%). În plus, aroma naturală de scortisoara(5%) si ghimbir(5%).

Organic Avocado Lamaie si Ghimbir

17,14 RON

Două dintre cele mai versatile ingrediente ale naturii se reunesc în această infuzie perfectă pe bază de plante. Încercați-o calda sau rece cu gheața. Pentru a profita la maximum de fiecare ceașcă, aduceți apa la fierbere și infuzati timp de 4 până la 6 minute. Gama Avocado de la Tipson poate fi consumată în orice moment al zilei.

Ingrediente organice: lemongrass (32%), frunze de avocado (20%), ghimbir (15%), rozmarin (14%), hibiscus (10%), macese (3%), fruc de avocado (1%). In plus contin aroma naturala de lamaie (5%).

Organic Avocado si Ananas Tropical

17,14 RON

Avocado este un fruct recunoscut mondial și folosit inca de la azteci și mayași care l-au iubit pentru ca este bogat în nutrienți si pentru numeroasele lui beneficii pentru sănătate. Frunzele de avocado sunt la fel de bogate in substanțe nutritive și sunt populare ca plante medicinale Ayurveda. Fructele, ca și frunzele, au proprietăți anti-inflamatoare, anti-virale, anti-fungice și anti-bacteriene. Frunzele de avocado sunt, de asemenea, cunoscute pentru ca ajuta pierderea în greutate și pentru ca reduc stresul și anxietatea. Plicuri ambalate individual. Numar de plicuri: 25 * 1,5 gr

Ingrediente organice: 

- lemongrass (34%), macese (24%), frunze de avocado (20%), busuioc (10%), hibiscus (5%), ashwagandha (1%), fruct de avocado (1%) si aroma naturala de ananas (5%).

Organic Avocado si Mango

17,14 RON

Avocado este un fruct recunoscut mondial și folosit inca de la azteci și mayași care l-au iubit pentru ca este bogat în nutrienți si pentru numeroasele lui beneficii pentru sănătate. Frunzele de avocado sunt la fel de bogate in substanțe nutritive și sunt populare ca plante medicinale Ayurveda. Fructele, ca și frunzele, au proprietăți anti-inflamatoare, anti-virale, anti-fungice și anti-bacteriene. Frunzele de avocado sunt, de asemenea, cunoscute pentru ca ajuta pierderea în greutate și pentru ca reduc stresul și anxietatea. Plicuri ambalate individual. Numar de plicuri: 25 * 1,5 gr

Ingrediente: 

- musetel organic (27%), lemongrass organic (25%), frunze de avocado organic (20%), busuioc organic (10%), fenicul organic (10%), fruct de avocado organic (1%) si aroma naturala de mango (7%).

Organic Beauty Healthy Hair

15,60 RON

Noua colecție Tipson Organic Beauty este o propunere pentru cei care doresc să descopere proprietățile benefice ale plantelor folosite de mii de ani în medicina ayurvedică și impactul acestora asupra stării pielii, părului și a întregului corp. Ingredientele ceaiurilor au fost selectate astfel încât valorile nutritive și gustul minunat de fructe și plante ale infuziei în plic să ofere o băutură ce va fi adevărată sărbătoare pentru simțuri. Compoziție 100% organică.

Plicurile sunt ambalate separat pentru a păstra aroma deplină în fiecare cană.

Ingrediente: moringa, menta, rozmarin, ghimbir, măceș, musetel, frunză de urzică.

Greutate netă: 37,5 g

Țara de origine: Sri Lanka

Dimensiuni pachet: 8 x 7 x 13 cm

Organic Beauty Shape Up

16,19 RON

Noua colecție 100% organică Tipson Organic Beauty este o propunere pentru persoanele care doresc să descopere proprietățile benefice ale plantelor utilizate de mii de ani în medicina ayurvedică și impactul acestora asupra stării pielii, a părului și a întregului corp. Ingredientele ceaiurilor au fost selectate pentru a conține valorile nutriționale și minunatul gust de fructe și plante din infuzie în plic, a cărui băutură va fi un adevărat festin pentru simțuri.

Compoziție 100% organică de ceai verde cu adaos de măceș, rozmarin, ghimbir, scorțișoară și fenicul.

Ingrediente: ceai verde din diferite regiuni, măceșe, rozmarin, ghimbir, scorțișoară și fenicul.

Greutate netă: 37,5 g

Țara de origine: Sri Lanka

Organic Matcha Blueberry

16,19 RON

Matcha este un ceai verde concentrat, obtinut din frunze de ceai uscate si transformate in pulbere. Imbunatateste concentrarea, nivelul de energie si dispozitia dar ofera si o multime de antioxidanti, vitamine, minerale si fibre. Si doar cu jumatate de cafeina (teina in cazul ceaiului verde) decat o cafea! Nu e de mirare ca a devenit alternativa sanatoasa pentru tot mai multi oameni in intreaga lume.

Fiecare ceasca este o experienta exotica si revigoranta. Versiunea noastra de ceai verde organic matcha cu afine ofera un gust placut si racoritor, plin de antioxidanti. Fiecare plic este ambalat in folie pentru a ne asigura ca ceaiul este proaspat de fiecare data cand va preparati o noua ceasca de ceai.

Contine 25 de plicuri cu ceai verde si arome naturale fara aditivi chimici.

Organic Matcha Cinnamon & Ginger

18,10 RON

Matcha este un ceai verde concentrat, obtinut din frunze de ceai uscate si transformate in pulbere. Imbunatateste concentrarea, nivelul de energie si dispozitia dar ofera si o multime de antioxidanti, vitamine, minerale si fibre. Si doar cu jumatate de cafeina (teina in cazul ceaiului verde) decat o cafea! Nu e de mirare ca a devenit alternativa sanatoasa pentru tot mai multi oameni in intreaga lume.

Fiecare ceasca este o experienta exotica si revigoranta. Varianta noastra de Organic Matcha cu Scortisoara si Ghimbir este o combinatie incantatoare de trei arome clasice intr-o cească fabuloasa. Aceste arome se imbina perfect si confera bautorilor un sentiment cald si revigorant de totala buna-stare.

Contine 25 de plicuri cu ceai verde si arome naturale fara aditivi chimici.

Organic Matcha Honey & Lemon

18,10 RON

Fiecare ceasca este o experienta exotica si revigoranta. Savurat de secole in Japonia antică, matcha este un ceai verde concentrat, obtinut din frunza de ceai transformata in pulbere. Imbunatateste concentrarea, nivelul de energie si dispozitia dar ofera si o multime de antioxidanti, vitamine, minerale si fibre. Si doar cu jumatate de cafeina (teina in cazul ceaiului verde) decat o cafea! Nu e de mirare ca a devenit alternativa sanatoasa pentru tot mai multi oameni in intreaga lume.

Acest mix de matcha, miere si lamaie este amestecul nostru clasic, cu adaos de lemongrass si aroma naturala de miere si lamaie, o selectie perfect echilibrata astfel incat fiecare ceasca este o experienta exotica si revigoranta.

Contine 25 de plicuri cu ceai verde si arome naturale fara aditivi chimici.

Organic Matcha Masala Chai

18,10 RON

Fiecare ceasca este o experienta exotica si revigoranta. Savurat de secole in Japonia antica, matcha este un ceai verde concentrat, obtinut din frunza de ceai uscata si transformata in pulbere. Imbunatateste concentrarea, nivelul de energie si dispozitia dar ofera si o multime de antioxidanti, vitamine, minerale si fibre. Si doar cu jumatate din cafeina (teina in cazul ceaiului verde) unei cafele! Nu e de mirare ca a devenit alternativa sanatoasa pentru tot mai multi oameni in intreaga lume.

Combinatia noastra Matcha cu masala chai este un amestec picant de scortisoara, cuisoare, piper negru, ghimbir, nucsoara si cardamom.

Contine 25 de plicuri cu ceai verde, condimente, mirodenii si arome naturale fara aditivi chimici.

Organic Matcha Turmeric & Passion Fruit

16,19 RON

Matcha este un ceai verde concentrat, obtinut din frunze de ceai uscate si transformate in pulbere. Imbunatateste concentrarea, nivelul de energie si dispozitia dar ofera si o multime de antioxidanti, vitamine, minerale si fibre. Si doar cu jumatate de cafeina (teina in cazul ceaiului verde) decat o cafea! Nu e de mirare ca a devenit alternativa sanatoasa pentru tot mai multi oameni in intreaga lume.

Fiecare ceasca este o experienta exotica si revigoranta. Versiunea noastra de ceai verde organic matcha cu turmeric si passion fruit furnizeaza o doza importanta de antioxidanti intr-un ceai astringent care este racoritor si revigorant. 

Contine 25 de plicuri cu ceai verde si arome naturale fara aditivi chimici.

  • La reducere!

Organic Moringa Ginger

12,38 RON

Originară din Asia și Africa, Moringa oleifera aparține familiei Moringacea. A fost de-a lungul vremii folosita în tratarea multor boli, toate părțile ei componente fiind de folos: rășină, fructe, frunze, scoarță, rădăcină, semințe și ulei de semințe.

Când sunt uscate, frunzele de Moringa au proprietăți antioxidante care pot fi ajutor în lupta cu bolile cardiovasculare și Alzheimer. Ele conțin peste 40 de tipuri de antioxidanți, inclusiv carotenoizi, zinc, seleniu, crom, vitaminele B, C, D, A și K.

25 de pliculete cu 100% frunze de moringa organica cu ghimbir, fara aditivi, in greutate totala de 37.5 grame.

Organic Moringa Lemon

12,38 RON

Originară din Asia și Africa, Moringa oleifera aparține familiei Moringacea. A fost de-a lungul vremii folosita în tratarea multor boli, toate părțile ei componente fiind de folos: rășină, fructe, frunze, scoarță, rădăcină, semințe și ulei de semințe.

Când sunt uscate, frunzele de Moringa au proprietăți antioxidante care pot fi ajutor în lupta cu bolile cardiovasculare și Alzheimer. Ele conțin peste 40 de tipuri de antioxidanți, inclusiv carotenoizi, zinc, seleniu, crom, vitaminele B, C, D, A și K.

25 de pliculete cu 100% frunze de moringa organica si aroma de lamaie, fara aditivi, in greutate totala de 37.5 grame.

Organic Moringa Original

12,38 RON

Originară din Asia și Africa, Moringa oleifera aparține familiei Moringacea. A fost de-a lungul vremii folosita în tratarea multor boli, toate părțile ei componente fiind de folos: rășină, fructe, frunze, scoarță, rădăcină, semințe și ulei de semințe. 

Când sunt uscate, frunzele de Moringa au proprietăți antioxidante care pot fi ajutor în lupta cu bolile cardiovasculare și Alzheimer. Ele conțin peste 40 de tipuri de antioxidanți, inclusiv carotenoizi, zinc, seleniu, crom, vitaminele B, C, D, A și K. 

25 de pliculete cu 100% frunze de moringa organica, fara aditivi, in greutate totala de 37.5 grame.

Organic Moringa Turmeric

12,38 RON

Originară din Asia și Africa, Moringa oleifera aparține familiei Moringacea. A fost de-a lungul vremii folosita în tratarea multor boli, toate părțile ei componente fiind de folos: rășină, fructe, frunze, scoarță, rădăcină, semințe și ulei de semințe.

Când sunt uscate, frunzele de Moringa au proprietăți antioxidante care pot fi ajutor în lupta cu bolile cardiovasculare și Alzheimer. Ele conțin peste 40 de tipuri de antioxidanți, inclusiv carotenoizi, zinc, seleniu, crom, vitaminele B, C, D, A și K.

25 de pliculete cu 100% frunze de moringa organica si turmeric organic, fara aditivi, in greutate totala de 37.5 grame.

Organic Turmeric Chamomile

15,24 RON

Ceai din plante pe bază de turmeric, mușețel, lămâie și busuioc, decafeinizat.

Ceaiurile Tipson sunt o combinație între tradiție și inovație. Brandul combină metodele vechi de amestecare a ceaiului, rețete tradiționale cu cerințele și tendințele momentului prezent. Aceste ceaiuri vor încânta pe toată lumea cu gustul și aroma.

Numărul de plicuri: 25 buc - fiecare ambalat separat, aromă completă și prospețime în fiecare ceașcă.

Compoziție: mușețel (65%), turmeric (15%), lemongrass (15%), busuioc (5%). Greutate netă: 37,5 g

Locul de origine: Sri Lanka.

- - - - - - - - - - - - - - -

Certificare Sri Lanka: LK-BIO-149 nr. reg. CU841227

Certificare Romania: RO-ECO-018

Organic Turmeric Peach Moringa

15,24 RON

Ceai din plante pe bază de turmeric, lămâie, frunze de moringa și aromă naturală de piersică. O serie ultrasănătoasa de ceaiuri de plante cu turmeric.

Bautura obținuta din ceaiul uscat este complet decafeinizata pentru ca nu contine frunze de ceai în ea.

Ceaiurile Tipson sunt o combinație între tradiție și inovație. Brandul combină metode vechi de amestecare a ceaiului, rețete tradiționale cu cerințele și tendințele momentului prezent. Aceste ceaiuri vor încânta pe toată lumea cu gustul și aroma lor.

Numărul de plicuri: 25 buc - fiecare ambalat separat, aromă completă și prospețime în fiecare ceașcă. / Greutate netă: 37,5g

Compoziție: lemongrass (37%), moringa (35%), turmeric (23%) și aromă naturală de piersică (5%)

Organic Turmeric Peppermint & Clove

15,24 RON

Ceai din plante pe bază de turmeric, lămâie, cuișoare, mușețel, mentă, moringa și frunze de busuioc.

Bautura pe care o obținem din ierburile uscate este complet decafeinizata.

Ceaiurile Tipson sunt o combinație între tradiție și inovație. Brandul combină metodele vechi de amestecare a ceaiului, rețete tradiționale cu cerințele și tendințele momentului prezent. Aceste ceaiuri vor încânta pe toată lumea cu gustul și aroma lor.

Numărul de plicuri: 25 buc - fiecare ambalat separat, aromă completă și prospețime în fiecare ceașcă. Greutate netă: 37,5 g

Organic Turmeric Vanilla & Cinnamon

15,24 RON

Ceaiurile Tipson sunt o combinație între tradiție și inovație. Brandul combină metodele vechi de amestecare a ceaiului, rețete tradiționale cu cerințele și tendințele momentului prezent. Aceste ceaiuri vor încânta pe toată lumea cu gustul și aroma.

Numărul de plicuri: 25 buc - fiecare ambalat separat, aromă completă și prospețime în fiecare ceașcă. Decafeinizat. Greutate netă: 37,5 g

Ingrediente: scorțișoară (33%), lemongrass (32%), turmeric (15%), mușețel (15%) și aromă naturală de vanilie (5%).

Mod de preparare:

Puneți 1 plic într-o cană, turnați apa la o temperatura de 95-100 grade C și lăsați timp de 3 minute. Pentru o bautura mai puternică, lăsați-o la infuzat mai mult timp.

Certificarea Sri Lanka: LK-BIO-149 nr. reg. CU841227

Certificare Romania: RO-ECO-018