Virgin Nature Collection

Virgin Nature Collection

Filtre active

Virgin Nature - Calm Down

21,10 RON

Amestec natural de mușețel, flori de lavandă, petale de iasomie, frunze de vanilie, salvie și busuioc. 

De secole știm cum să calmăm mintea combinand plantele aromatice. Pregătirea unei infuzii liniștitoare de mușețel și alte ingrediente naturale (adică iasomie, vanilie, frunze de salvie și busuioc) vă vor ajuta sa indepartati insomnia.

Un parfum excelent vă va calma corpul și mintea, iar acțiunea infuziei vă va permite să redobândiți echilibrul corporal total.

Greutate netă: 20x1.2g plic. = 24g

Virgin Nature - Cheer Up

21,10 RON

Amestec de măr, hibiscus, boboci și petale de trandafir, frunze de mure, frunze de lămâi, de rozmarin, de salvie, coajă de grapefruit, coajă de portocală, coajă de mandarină și arome naturale de mandarină și portocal.

Un ceai plin de antioxidanți și vitamine. Îmbogățit cu vitamina C și alte proprietăți de vindecare, această băutură vă va ajuta la păstrarea unei stări de bine, echilibrată, oferind organismului capacitatea naturală de a menține nivelul tensiunii arteriale.

Un mod „fără cafeină” de a adăuga forță și energie pentru a trece prin stilul de viață cotidian.

Greutate netă: 20 piramidă x 2g = 40g

Virgin Nature - Deep Breath

21,10 RON

100% ceai din plante. Frunze de menta si menta creata. Bogat în antioxidanți și flavoneide. Container de 20 de pungi de ceai sub forma de piramide de 1,3 gr fiecare, excelent pentru uz casnic sau industria alimentară.

O infuzie naturală de mentă pentru a ajuta la eliminarea toxinelor și combaterea bacteriilor dăunătoare. O ceașcă din această infuzie va ajuta la vindecarea astmului, a problemelor de respirație și a digestiei, făcându-vă să vă simțiți ușori și relaxați. Această infuzie te va face să te simți energizat după o zi lungă și te va ajuta să adormi calm.

Virgin Nature - Free Your Mind

21,10 RON

Amestec de frunze de menta, cu cardamon, coaja de lamaie, verbina, bergamota, frunze de busuioc si coriandru ambalat in 20 de piramide individuale de cate 1,5 grame fiecare.

Această băutură răcoritoare vă va ajuta să digerați mâncarea după mese grele. Menta este considerată a fi un plus excelent la ciocolată, iar o ceașcă din această băutură este perfectă pentru a încerca cu o felie de tort de ciocolată în orice moment. Un mod minunat de a începe sau de a termina ziua.

Greutate netă: plic 20x1.5g. = 30g

Virgin Nature - Hot Beats

21,10 RON

Amestec natural de ceai verde, petale de artar si iasomie, rooibos, ghimbir si chili ambalat in plicuri individuale sub forma de piramida de cate 2 gr. fiecare.

Rooibosul a fost folosit de secole (mai ales pe continentul african) pentru a menține sistemul imunitar în condiții de vârf. Această infuzie este o modalitate ideală de ameliorare a simptomelor gripei. Condimentele delicate vor menține sistemul imunitar sub control, iar proprietățile antiinflamatoare ale ghimbirului te vor face să te simți proaspăt și energic. Un mod ideal de încălzire în orice moment al zilei.

Greutate netă: 20 piramidă x 2g = 40g

Virgin Nature - Spice Up

21,10 RON

Amestec natural de ceai verde, lemongrass, scorțișoară, piper negru, mentă, ananas și limetă ambalat in pliculete sub forma de piramida cu greutate de 1,5 gr. fiecare.

Ingrediente tropicale amestecate cu ceai verde răcoritor, inspirat din aromele Asiei de Sud. Acest ceai preparat ușor va ajuta la digestie. Ideal după cină sau după masă. Aromele se completează reciproc. Infuzia este ideală a fi băută atât caldă, cât și rece.

Greutate netă: plic 20x1.5g. = 30g

Virgin Nature - Stress Release

21,10 RON

Amestec de ceai din plante fara cafeina ambalat in pliculete individuale sub forma de piramida cu greutate individuala de 1,2 gr.

Amestec minunat de ingrediente naturale: mușețel, frunze de mentă, frunze de mure și aromă naturală de miere. Această infuzie minunată este perfectă pentru a ajuta digestia. Vitaminele și nutrienții fiecărui ingredient natural te vor ajuta să simți bucurie și energie pozitivă. Această băutură este ideală pentru a fi consumată caldă și rece în orice moment al zilei.

Greutate netă: 20x2g plic. = 24g

Virgin Nature - Take a Break

21,10 RON

Un amestec de cimbru, flori de portocal, pepene galben, mușețel și fenicul. 

Cimbrul, care este ingredientul principal al acestei poțiuni, este o plantă folosită de secole ca remediu natural pentru multe boli. Această băutură te va ajuta să scapi de congestia din nas și gât, oferindu-ți senzația de ușurare in respiratie. Este o modalitate excelentă de a-ți consolida sistemul imunitar pe vreme mai răcoroasă.

Greutate netă: 20x1,2g plic. = 24g