Filtrare dupa

Ceaiuri Basilur la salonul BeauTEAfull

Leaf of Ceylon

Leaf of Ceylon

Filtre active

Dimbula

29,50 RON

Dimbula a fost una dintre primele zone din Ceylon in care s-a cultivat ceai. Plantatiile se afla la  1600-2000 m altitudine.

Ingrediente: 100% ceai negru pur de Ceylon cu frunze lungi, aroma de frisca

Cutie metalica 100g
Dimbula 100 gr.
  • Nou

Dimbula 100 gr.

28,90 RON

Crescut pe pantele vestice ale Sri Lankai, Dimbula este un ceai cu gust dulce și aromă cremoasă. Ceai de Ceylon pur, oferit în diferite amestecuri și gusturi pentru orice preferință și dispoziție sub forma a 100g ceai frunze, ambalat în pungi cu fermoar, închis în cutii metalice din tablă de unică folosință.

Kandy

29,50 RON

Plantatiile de ceai din jurul Kandy asigura ceea ce este numit "mid-country tea", renumit pentru aroma si culoare. Plantatiile sunt localizate la altitudini de 600-1400 m intr-o regiune in care s-a cultivat prima data ceaiul in Sri Lanka (Ceylon). Ceaiuri FBOP. 100% ceai negru pur de Ceylon cu frunze lungi, aroma Earl Grey (bergamota). Cutie metalica 100gr.

Nuwara Eliya
  • Nou

Nuwara Eliya

28,90 RON

Sri Lanka, cunoscută drept Ceylon, este binecuvântată cu regiuni diferite, condiții climatice și soluri diverse, unde ceaiul poate fi cultivat cu gusturi unice și versatile, care sunt sinonime cu fiecare regiune. Cu cea mai mare grijă pentru ceai de la grădinile de ceai până la procesul de fabricație, ceaiul Ceylon rămâne cel mai bun ceai de calitate din lume. 

Cultivate la o altitudine de peste 2000 m în Ceylon, ceaiurile Nuwara Eliya au o aromă deosebită. Se spune că "Nuwara Eliya este pentru ceaiul de Ceylon ce este Champagne pentru vinul francez". Recunoscut de cunoscătorii de ceai ca fiind cel mai bun din lume, acest delicios ceai FBOP / Pekoe poate fi savurat cu o felie de lămâie, lime sau portocală.

100% ceai negru pur de Ceylon din culturile de mare altitudine.

Ruhunu
  • Nou

Ruhunu

28,90 RON

100% ceai negru pur de Ceylon de pe plantatii de altitudine medie si joasa (mid and low grown). 100 gr in punga inchisa ermetic, totul ambalat in cutie metalica.

UVA

29,50 RON

Cultivate pe pantele estice ale muntilor din Ceylon, ceaiurile din districtul UVA au o aroma remarcabila si sunt renumite in toata lumea de peste un secol. Ingrediente: 100% ceai negru pur de Ceylon

Cutie metalica 125g