Ceaiuri Basilur la salonul BeauTEAfull

White Tea

White Tea

Filtre active

Silver Tips & Tippy Tea

110,09 RON

O editie limitata de ceai Basilur, garantie a unei experiente unice. Acest set este format din ceaiuri argintii Silver Tips și ceai negru FBOP Extra Special. 

Implinind asteptarile celor mai pretentiosi clienti, Basilur ofera intr-o combinatie unica ceai alb - numit (nu fara motiv) "elixirul tineretii"  pentru ca se bucura de cel putin de doua ori mai multi polifenoli decat ceaiul verde si ceai negru FBOP Extra Special - una dintre cele mai inalte clase de ceai. Aceasta combinatie ii confera o aroma speciala si il face un cadou exclusivist pentru gurmanzi, pentru iubitorii de ceai si pentru cunoscatori.

Greutate neta: 100gr.

Tara de origine: Sri Lanka

White Tea Refill

15,60 RON

BasilurTea prezintă această gamă de ceai - Chinese Collection - din cultura imperială a ceaiului chinezesc, o cultura cu o istorie de 5000 de ani. Filosofia, etica și moralitatea sunt amestecate în activitatea ceaiului. Fiecare dintre aceste ceaiuri produse de Basilur prezintă o poveste străveche.

Obtinut din cei mai tineri și mai moi muguri, cunoscuti ca "varfuri de argint", ceaiul alb își ia numele de la culoarea alb-argintie obtinută printr-o tehnică minimă de prelucrare ceaiul alb este un favorit printre cunoscătorii de ceai.