Liver Cleanse - detoxifierea ficatului

Liver Cleanse - detoxifierea ficatului

Deși are abilități de regenerare incredibile, îngrijirea lui este extrem de importantă - ficatul - pentru că despre asta vorbim, este expus în mod constant. Ceaiul de plante Liver Cleanse Tipson vă va ajuta să îl curățați de toxine.

De ce ar trebui să vă îngrijiti de un ficat care se poate regenera? Ce plante ajuta la detoxifierea sa?

Cum curăță ceaiul de plante Tipson Liver Cleanse?

Boala hepatică este una dintre cele mai frecvente boli. Contribuim într-un anumit grad, mai mult sau mai puțin conștient, la problemele ficatului, consumând cantități excesive de alcool, abuz de calmante (în special paracetamol) sau alimentație necorespunzătoare. Suntem expuși constant la infecții virale și bacteriene, boli cronice și alte boli care lasă o amprentă mare asupra ficatului nostru. O multitudine de substanțe dăunătoare distrug celulele hepatice. În ciuda abilităților auto-regenerative ale ficatului acesta trebuie îngrijit în avans. De ce? Deoarece hepatocitele se regenerează lent. Deci, dacă ne bombardăm în mod constant corpul cu toxine, acesta nu va avea șansa să se „repare” singur.

O dietă adecvată ajută la curățarea ficatului de toxinele reziduale și, prin urmare, susține regenerarea lui.

Ce ierburi sunt ingredientele pentru curățarea ficatului?

menta

păpădie

coriandru

chimen dulce

frunze de curry

curcumă

Ce efect au ele asupra ficatului?

Ardeiul iute are proprietăți antibacteriene, stimulează secreția de bilă și sucul digestive; în medicina naturistă este folosit ca auxiliar în bolile hepatice. Păpădia este un diuretic ce curăță perfect corpul. Ca și menta, stimulează secreția biliară și datorită conținutului de inulină are proprietăți anti-diabetice. Coriandrul reduce concentrația de plumb în organism - leagă metalele grele, datorită cărora sunt mai ușor excretate din organism. Feniculul previne ficatul gras și inflamația și ajută la eliminarea toxinelor din organism. Frunzele de curry (nu trebuie confundate cu un amestec de condimente numite curry) întăresc corpul și ajută la reducerea leziunilor hepatice. Turmericul, pe lângă efectul colagog, ajută la reconstrucția hepatocitelor.

Utilizarea unui astfel de amestec  va ajuta ficatul să se curețe de depozitele de toxine și să-i restabilească funcționarea corectă. De asemenea, va accelera procesul de regenerare. Dacă îți pasă de un ficat sănătos, atunci mergi cu siguranță la tratamentul pe bază de plante. Tipson Liver Cleanse este un amestec din plante din seria Health & Wellness. Fiecare ceai din această serie - WELLNESS - datorită diferitelor amestecuri de plante, are proprietăți diferite pentru sănătate.

All comments

Leave a Reply