Colectia muzicala de la Basilur

Colectia muzicala de la Basilur

În timp ce navigăm printr-un an fără precedent, căutăm cu toții consolare și confort în deliciile simple precum cărtile, muzica și ceaiul (sau cafeaua). Ceaiul și muzica au mult mai multe în comun decât credeți; împreună pot crea o atmosferă perfectă și unică pentru relaxare și pentru a vă gândi la toate cele de peste zi, la cei dragi.

Ceea ce este unic la ele este că, la fel cum fiecare melodie este diferită, ceaiul are și el capacitatea de a crea stări și emoții diferite, în funcție de ceea ce punem în ceașcă. Pentru că ceaiul poate elibera cofeină în corpul nostru treptat - spre deosebire de cafea - are capacitatea de a ne oferi energie mai mult timp iar antioxidanții ne ajută să ne simțim mai energizați și revigorați. În mod similar, muzica are și capacitatea de a ne face să ne simțim mai bine. Când ascultăm muzica ce ne place creierul produce dopamină și serotonină care ne fac să ne simțim veseli și fericiți. O ceașcă de ceai bun și muzică bună trebuie savurată într-o zi mohorâtă și rece. Dar, la Basilur ne place să gândim altfel. Credem că există un ceai perfect de asociat cu melodia perfectă pentru fiecare ocazie, mai ales dacă ne relaxăm după o zi lungă de muncă.

Colecția Basilur Music Concert a fost concepută pentru a ne oferi cele mai bune mixuri de ceai negru pur de Ceylon, cu arome exotice de fructe și flori asociate cu melodii armonizate, pentru a oferi o experiență totalFaceți cunoștință cu colecția noastră de concerte muzicale.

Music Concert Circus

Ceaiul Music Concert Circus vă aduce un amestec frumos de ingrediente rafinate pentru a oferi o ceașcă senzațională de ceai. Mixul este compus din ceai frunze pur Ceylon, papaya naturală, stafide și aromele dulci de migdale și vanilie. Acest lucru îl face băutura ideală pentru a fi savurată în orice moment al zilei și alegerea perfectă pentru un ceai răcoritor cu gheață!

Music Concert London

Music Concert London vă aduce în atmosfera rafinată a unui concert elegant de muzică englezească. Cu ceai negru 100% pur Ceylon, albăstrele și arome de ciocolată, aceasta este cu adevărat o senzație unică și dulce, băutura ideală pentru a fi savurată în orice moment al zilei, simplă sau cu o picătură de zahăr.

Music Concert Pets

Music Concert Pets vă aduce o explozie de arome fructate care vă vor satisface cu siguranță gusturile.Mango natural, ananas, căpșuni și albăstrele asociate cu ceaiul negru cel mai fin din Ceylon este preparatul perfect pentru a crea o băutură dulce senzațională. Acest amestec este perfect pentru a fi luat rece sau fierbinte cu un pic de zahăr.

Music Concert Christmas

Crăciunul este cu siguranță incomplet fără muzica ce vine odată cu sezonul. Amestecul de Music Concert Christmas este preparatul perfect pentru o relaxare caldă într-o noapte rece de iarnă. Acest ceai exclusiv surprinde aromele și veselia sezonului de Crăciun cu un amestec atrăgător de ceai negru pur Ceylon, perfect a fi savurat lângă șemineu în orice moment al zilei!

Music Concert Romantic

Love is in the air! - și în ceașca ta de ceai - cu Basilur Music Concert Romantic. Un amestec de mango, ananas și căpșuni, preparat ideal pentru a aduce o experiență de neuitat pentru tine și pentru cel pe care îl iubești. Amestecul și muzica sunt cu siguranță (ca să încheiem în acelasi ton în care am început paragraful) a match made in heaven.

Deși nu există muzică bună sau proastă pentru ceai, cu siguranță există mai multe opțiuni potrivite pentru fiecare. Muzica este tovarășul perfect pentru o experiență plăcută a ceaiului. 

All comments

Leave a Reply