Cold Brew

Cold Brew

If you think that tea can not surprise you with anything, then make sure you try to prepare it using the cold preparation method - an excellent alternative to traditional preparation. The infusion obtained in this way, in addition to being more delicate, can surprise you with a full range of different flavors. Cold brewing literally means brewing using cold water, not brewing tea with hot water and cooling in the refrigerator.

Ceaiul alb

Ceaiul alb

Este important de știut că ceaiul - alb, verde, oolong, negru și chiar pu-erh - provin din aceeași plantă Camellia Sinensis, o tufă perenă, indigenă atât pentru China cât și pentru India. Dar, în cele din urmă, varietatea plantei de ceai și modul în care sunt procesate frunzele plantei definește tipul final de ceai. În ciuda numelui său, ceaiul alb preparat este un ceai verde de culoare galben pal.

Colectia muzicala de la Basilur

Colectia muzicala de la Basilur

Colecția Basilur Music Concert a fost concepută pentru a ne oferi cele mai bune mixuri de ceai negru pur de Ceylon, cu arome exotice de fructe și flori asociate cu melodii armonizate, pentru a oferi o experiență totalFaceți cunoștință cu colecția noastră de concerte muzicale.

Cum alegem ceaiul

Cum alegem ceaiul

Nu aveți nevoie de echipament scump, dar un infuzor încăpător este o necesitate. Spațiul este cel mai important pentru ceaiurile din frunze intregi, carora le place să se relaxeze și să se desfășoare pentru a infuza corect. Un infuzor mai mic este ok pentru ceaiurile tăiate mărunt, care se infuzează mai repede.

Ceasca perfecta de ceai

Ceasca perfecta de ceai

Există cunoscători si există consumatori. De ceai. Treaba cu dependenții de ceai este că cei mai mulți dintre ei presupun că sunt cu toții cunoscători. Și (de cele mai multe ori) există și rețete personalizate in mâneca unui iubitor de ceai. Dar este oare vreo modalitate de a face o distincție între un expert de fotoliul și un adevarat cunoscator?

Ceaiul de Ceylon - 196 de ani

Ceaiul de Ceylon - 196 de ani

Tea - a drink which relieves thirst and disipates sorrow. Stiati ca ceaiurile srilankeze, cunoscute astazi ca ceaiuri de Ceylon, au o istorie de aproape 200 de ani? Prima planta de ceai a fost adusa din China in scop decorativ si plantata in Royal Botanical Gardens Peradeniya in 1824.

Ceaiul alb

Ceaiul alb

Sute de culturi și hibrizi au evoluat de-a lungul timpului din planta Camellia Sinensis, fiecare înflorind în zone geografice diverse ale lumii. Dar, în cele din urmă, varietatea plantei de ceai și modul în care sunt procesate frunzele plantei definește tipul final de ceai. În ciuda numelui său, ceaiul alb este un ceai verde care preparat este galben pal.

Ceaiul rece

Ceaiul rece

Dacă credeți că ceaiul nu vă va mai surprinde încercați să-l preparați la rece. Aceasta metoda este o mare alternativă la prepararea tradițională a ceaiului. Infuzia obținută în acest fel, pe lângă faptul că este mai delicată, poate surprinde cu o serie de arome complet diferite. Băutul rece înseamnă literalmente o bautura rece, dar nu este vorba despre ceai cu apă caldă preparat în mod tradițional și răcit apoi în frigider.

Liver Cleanse - detoxifierea ficatului

Liver Cleanse - detoxifierea ficatului

Deși are abilități de regenerare incredibile, îngrijirea lui este extrem de importantă - ficatul - pentru că despre asta vorbim, este expus în mod constant. Ceaiul de plante Liver Cleanse Tipson vă va ajuta să îl curățați de toxine.

Timpul ceaiului

Timpul ceaiului

Cu 5000 de ani în urmă trăia în China un împărat numit Shen Nung. Conducător inzestrat, om de știință creativ și patron al artelor Shen Nung a făcut o regulă din fierberea apei înainte de a fi consumata.

Ceai sau Cafea?

Ceai sau Cafea?

Aproape un miliard de oameni beau cafea sau ceai în fiecare zi. De-a lungul timpului aceste două băuturi au fost elementul central al societăților și culturilor și continuă să fie folosite de mulți pentru beneficiile aduse sănătătii.

Respect si placere

Respect si placere

O ceasca de ceai fierbinte e ideala inainte de somn. Tie ce tip de ceai iti place sau iti face bine? De secole, oamenii au incercat sa descopere avantajele pentru sanatate ale unei cesti de ceai.