• New

English Breakfast refill

RON18.35

Ceai negru de Ceylon, frunze, Pekoe/BOP, fără aditivi. Un ceai delicios cultivat în zonele muntoase din Ceylon, ce conține doar frunze mici din vârful tufișului, fapt ce garantează cel mai bun gust al băuturii. Ceai de culoare chihlimbar închis cu o infuzie foarte intensă.

Greutate netă: 100g

Compoziție: frunze uscate, mici, rulate. Ceai negru 100% Ceylon, fără aditivi.

Țara de origine: Sri Lanka

Grad: Pekoe/BOP (Pekoe/Broken Orange Pekoe)

Quantity
There are not enough products in stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

Ceai negru de Ceylon, frunze, Pekoe/BOP, fără aditivi. Un ceai delicios cultivat în zonele muntoase din Ceylon, ce conține doar frunze mici din vârful tufișului, fapt ce garantează cel mai bun gust al băuturii. Ceai de culoare chihlimbar închis cu o infuzie foarte intensă.

Greutate netă: 100g

Compoziție: frunze uscate, mici, rulate. Ceai negru 100% Ceylon, fără aditivi.

Țara de origine: Sri Lanka

Grad: Pekoe/BOP (Pekoe/Broken Orange Pekoe)

Ceai negru:

Cel mai frecvent tip de ceai. Este supus unui proces de producție îndelungat. Etapele de bază sunt: ​​ofilirea, ondularea, fermentarea și uscarea. Gustul este determinat de factori precum țara de origine a ceaiului, plantația, timpul de recoltare sau gradul de ofilire. Ceaiurile negre de Ceylon sunt considerate ca fiind cele mai bune din lume. Frunzele superioare ale arbustilor selectate cu grijă dau o infuzie demnă de recomandat cunoscătorilor.

Metoda de preparare:

Se toarnă o linguriță de ceai intr-o cana cu apă caldă la 95°C și se prepară în două moduri:

- Când se prepară pentru o perioadă scurtă de timp, până la 3 minute, infuzia este revigorantă și stimulantă.

- Când se prepară până la 5 minute, dă un efect relaxant.

Prepararea pentru prea mult timp provoacă astringență în gustul bauturii.

Frunzele de ceai negru pot fi preparate o singură dată.


70770

Specific References

16 other products in the same category: