• New

Oriental Collection doze

RON5.50

Un amestec de ceaiuri din Colecția Oriental- 5 arome, 2 plicuri fiecare.

Magic Nights - 100% ceai negru de Ceylon, cu aroma de căpșune, caise, ananas și papaya. Golden Crescent - Ceai negru de Ceylon 100% fără aditivi. Moroccan Mint - 100% ceai verde de Ceylon, cu frunze mari cu mentă marocană. Masala Chai - 100% ceai negru de Ceylon cu adaos de condimente naturale (cardamom, cuișoare, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, piper). Frosty Afternoon - Ceai negru de Ceylon 100% cu un aroma de fructul pasiunii și portocale.

Plicuri ambalate separat, cu aromă completă în fiecare ceașcă.

Numărul de plicuri - 10 buc.

Greutate netă: 19g

Quantity
There are not enough products in stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

Un amestec de ceaiuri din Colecția Oriental - 5 arome, 2 plicuri fiecare.

Magic Nights - 100% ceai negru de Ceylon, cu aroma de căpșune, caise, ananas și papaya. Golden Crescent - Ceai negru de Ceylon 100% fără aditivi. Moroccan Mint - 100% ceai verde de Ceylon, cu frunze mari cu mentă marocană. Masala Chai - 100% ceai negru de Ceylon cu adaos de condimente naturale (cardamom, cuișoare, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, piper). Frosty Afternoon - Ceai negru de Ceylon 100% cu un aroma de fructul pasiunii și portocale.

Plicuri ambalate separat, cu aromă completă în fiecare ceașcă.

Numărul de plicuri - 10 buc.

Greutate netă: 19g

Ingrediente: Magic Nights - Ceai negru de Ceylon (97%), cu aromă naturală de căpșuni (0,75%), caise (0,75%), ananas (0,75%) și papaya (0,75%). Golden Crescent - 100% ceai negru de Ceylon, fără aditivi. Moroccan Mint - ceai verde de Ceylon (86,75%) cu adăugarea de frunze de mentă (12%) și o aromă naturală de mentă (1,25%). Masala Chai - ceai negru de Ceylon (85%) cu adăugare de cardamom (2,5%), cuișoare (2,5%), scorțișoară (2,5%), ghimbir (2,5%), nucșoară (2,5%) și piper (2,5%). Frosty Afternoon - ceai negru de Ceylon (96,5%) cu aromă naturală de fructe de pasiune (1,5%) și portocaliu (2%)

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: BOPF (Broken Orange Pekoe Fannings)

Ceai negru:

Cel mai frecvent tip de ceai. Este supus unui proces de producție îndelungat. Etapele de bază sunt: ​​ofilirea, ondularea, fermentarea și uscarea. Gustul este determinat de factori precum țara de origine a ceaiului, plantația, timpul de recoltare sau gradul de ofilire.

Ceaiurile negre de Ceylon sunt considerate ca fiind cele mai bune din lume. Frunzele superioare ale arbustilor selectate cu grijă dau o infuzie demnă de recomandat cunoscătorilor.

Metoda de preparare:

Se toarnă apă fierbinte la 95 de grade C peste o linguriță de ceai si se prepară în două moduri:

- Când se prepară pentru o perioadă scurtă de timp, până la 3 minute, infuzia este revigorantă și stimulantă.

- Când se prepară până la 5 minute, dă un efect relaxant.

Prepararea pentru prea mult timp dă astringență în gustul băuturii.

Frunzele de ceai negru pot fi preparate o singură dată.


70729

Specific References

16 other products in the same category: