

Ceai verde de Ceylon fără aditivi. Gust racoritor, aromat și delicat.
Numărul de plicuri - 25 buc.
Greutate netă: 37,5 g
Țara de origine: Sri Lanka
Grad: FNGS (Fannings) - caracterizată prin fibre fine, longitudinale și frunze rupte longitudinal.
Secure data transmission (SSL/TLS).
Free shipping for orders larger than 150 LEI.
Ceai verde de Ceylon fără aditivi. Gust racoritor, aromat și delicat.
Numărul de plicuri - 25 buc.
Greutate netă: 37,5 g
Țara de origine: Sri Lanka
Grad: FNGS (Fannings) - caracterizată prin fibre fine, longitudinale și frunze rupte longitudinal.
Ceai verde:
Este cunoscut sub numele de ceai nefermentat pentru ca nu este supus procesului de oxidare. Se obține prin prăjirea frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire și prevenirea fermentării acestora. După această etapă frunzele se rulează. Producția se încheie cu uscarea și sortarea. Ceaiul verde este o sursă de polifenoli și antioxidanți ideali pentru o sănătate bună și longevitate.
Metoda de preparare:
Se toarnă o linguriță de ceai intr-o cana cu apă caldă la temperatură cuprinsă între 70 și 80 grade C. Timpul de preparare trebuie să fie de la 3 la 5 minute. Frunzele de ceai verde pot fi preparate de două sau trei ori. Prima infuzare ar trebui să dureze aproximativ 3 minute, iar următoarele trebuie prelungite cu 1 minut.