• New

Persian Earl Grey Refill

RON18.35

Ceai negru pur de Ceylon cu aromă naturală de bergamotă. Produsul conține o aromă naturală de bergamota 100% obținută din uleiul esențial - datorită acesteia ceaiul dobândește o notă subtilă, citrică. Ceaiul negru de Ceylon de calitate superioară îmbogățit cu esență de bergamot creează o compoziție clasică, avand un gust unic.

Greutate netă: 100 g

Compoziție: ceai negru din frunze de Ceylon (96,2%) cu aromă naturală de bergamotă (3,8%).

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: FBOP (Flowery Broken Orange Pekoe)

Quantity
In Stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

Ceai negru pur de Ceylon cu aromă naturală de bergamotă. Produsul conține o aromă naturală de bergamota 100% obținută din uleiul esențial - datorită acesteia ceaiul dobândește o notă subtilă, citrică. Ceaiul negru de Ceylon de calitate superioară îmbogățit cu esență de bergamot creează o compoziție clasică, avand un gust unic.

Greutate netă: 100 g

Compoziție: ceai negru din frunze de Ceylon (96,2%) cu aromă naturală de bergamotă (3,8%).

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: FBOP (Flowery Broken Orange Pekoe)

Ceaiul negru, cel mai popular tip de ceai este supus unui lung proces de producție. Etapele de bază sunt: ​​ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Valorile aromate sunt determinate de factori precum țara de origine a ceaiului, plantația, ora recoltării sau gradul de ofilire.

Metoda de preparare:

O linguriță de ceai la o cana de 250-300ml de apă caldă la 95 de grade Celsius si preparați în două moduri:

- Cu un timp scurt de preparare de până la 3 minute, bautura este revigoranta.

- Cu un timp scurt de preparare depână la 5 minute, bautura  are un efect relaxant.

- Prea mult timp de preparare va da bauturii un gust astringent.

Frunzele de ceai negru sunt potrivite pentru o singura perfuzie.


71607

Specific References

16 other products in the same category: