• New

Mango&Pineapple 20 doze

RON11.01

Ceai negru de Ceylon cu adaos de ananas, mango, coajă de portocală și fructul pasiunii.

Această aromă neobișnuită de ceai te va duce într-o călătorie tropicală îndepărtată și de neuitat. Unul dintre cele mai recunoscute amestecuri de ceai Basilur. Este una dintre primele arome fructate care au fost create odată cu intrarea mărcii pe piața internațională. Până în ziua de azi, acest amestec este considerat a fi poziția de top a ceaiurilor de fructe Ceylon.

Numărul de plicuri - 20 buc.

Greutate netă: 40 g

Ingrediente: ceai negru de Ceylon (94,75%) cu adaos de mere (4,5%) și arome naturale de mango (0,25%), ananas (0,25%) și fructul pasiunii (0,25%)

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: BOPF (Broken Orange Pekoe Fannings)

Quantity
There are not enough products in stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

Ceai negru de Ceylon cu adaos de ananas, mango, coajă de portocală și fructul pasiunii.

Această aromă neobișnuită de ceai te va duce într-o călătorie tropicală îndepărtată și de neuitat. Unul dintre cele mai recunoscute amestecuri de ceai Basilur. Este una dintre primele arome fructate care au fost create odată cu intrarea mărcii pe piața internațională. Până în ziua de azi, acest amestec este considerat a fi poziția de top a ceaiurilor de fructe Ceylon.

Numărul de plicuri - 20 buc.

Greutate netă: 40 g

Ingrediente: ceai negru de Ceylon (94,75%) cu adaos de mere (4,5%) și arome naturale de mango (0,25%), ananas (0,25%) și fructul pasiunii (0,25%)

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: BOPF (Broken Orange Pekoe Fannings)

Ceai negru:

Cel mai frecvent tip de ceai. Este supus unui proces de producție îndelungat. Etapele de bază sunt: ​​ofilirea, ondularea, fermentarea și uscarea. Gustul este determinat de factori precum țara de origine a ceaiului, plantația, timpul de recoltare sau gradul de ofilire. Ceaiurile negre de Ceylon sunt considerate cele mai bune din lume. Frunzele superioare ale arbustilor selectate cu grijă dau o infuzie demnă de recomandat cunoscătorilor.

Metoda de preparare:

Se toarnă o linguriță de ceai cu apă caldă la 95 ° C (așa-numita apă clocotită albă; nu fierbe fierbinte), se prepară în două moduri:

- Când se prepară pentru o perioadă scurtă de timp, până la 3 minute, infuzia este revigorantă și stimulantă.

- Când se prepară până la 5 minute, dă un efect relaxant.

Prepararea pentru prea mult timp provoacă astringență în gustul bauturii.

Frunzele de ceai negru pot fi preparate o singură dată.


70536

Specific References

16 other products in the same category: