• New

Peppermint PIRAMIDE

RON16.51

Mentă, peppermint sau spermint. Indiferent cum o numiți are proprietăți diverse pentru sănătate. Medicament, afrodisiac și condiment. Are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv.

Menta este sănătoasă pentru stomacul nostru. Consumul ei ajută la relaxarea mușchilor tractului digestiv. Recomandată în special pentru tulburări digestive, balonare sau constipație. Potrivită deasemenea în principal după consumul de alimente grele precum fasolea sau varza.

Frunzele de mentă conțin ulei care ajută în bolile respiratorii. Inhalațiile ajută respirația și au proprietăți antibacteriene. Uleiul de frunze de mentă este adesea o componentă a comprimatelor pentru ameliorarea durerilor de gât pentru ca reduc durerea și au efecte antiinflamatorii.

Greutate neta: 30 gr (15 piramide * 2gr)

Quantity
There are not enough products in stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

Mentă, peppermint sau spermint. Indiferent cum o numiți, are multe proprietăți pentru sănătate. Folosit ca medicament, afrodisiac și condiment. Are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv.

Menta este sănătoasă pentru stomacul nostru. Consumul ei ajută la relaxarea mușchilor tractului digestiv. Recomandată în special persoanelor care au tulburări digestive, balonare sau constipație. Potrivită deasemenea pentru consum în principal după consumul de alimente grele, precum fasolea sau varza.

Pentru o răceală

Frunzele de mentă conțin ulei care ajută în bolile respiratorii. Inhalațiile ajută respirația și au proprietăți antibacteriene. Uleiul de frunze de mentă este adesea o componentă a comprimatelor pentru ameliorarea durerilor de gât, deoarece reduce durerea și are efecte antiinflamatorii.

Greutate neta: 30 gr (15 piramide * 2gr)


70927

Specific References

8 other products in the same category: