Indian Summer

RON36.70

Fructe uscate cu urmatoarele ingrediente: mere, stafide, mure, trandafir salbatic, scortisoara, coaja de portocala, hibiscus, mugure de trandafir, floarea soarelui, note de aloe, portocala.

Te va încălzi iarna, în timp ce rece, vara, îți va oferi momente răcoritoare.

Greutate netă: 100g

Cutie metalica 100 g.

Compozitie: măr (19,25%), stafide (10%), mure (1%), măceșe (32%), scorțișoară (1%), hibiscus (25%), coajă de portocală (5%) , muguri de trandafir (3%), floarea soarelui (2%) și arome naturale de aloe vera (1%) și portocale (0,75%). 

Quantity
In Stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

Fructe uscate cu urmatoarele ingrediente: mere, stafide, mure, trandafir salbatic, scortisoara, coaja de portocala, hibiscus, mugure de trandafir, floarea soarelui, note de aloe, portocala.

Te va încălzi iarna, în timp ce rece, vara, îți va oferi momente răcoritoare.

Greutate netă: 100g

Cutie metalica 100 g.Compozitie: măr (19,25%), stafide (10%), mure (1%), măceșe (32%), scorțișoară (1%), hibiscus (25%), coajă de portocală (5%) , muguri de trandafir (3%), floarea soarelui (2%) și arome naturale de aloe vera (1%) și portocale (0,75%). 

Acestea sunt fructe uscate și confiate, fie singure, fie în diferite amestecuri. Pot fi consumate atât calde, cât și reci. După preparare, fructele pot fi deasemenea consumate. Ceaiurile de fructe sunt o sursă de vitamine, în principal vitamina C.

Metoda de preparare:

Se toarnă fructele uscate cu apă la 95 de grade C și se lasă să se infuzeze, acoperit, timp de 7 până la 10 minute. După acest timp fructele sunt deja moi și pot fi deasemenea consumate.

Proprietățile de sănătate și valorile nutriționale ale ingredientelor individuale:

1. Merele sunt o sursă de vitamine B, C, E, biotină, antioxidanți, magneziu și potasiu. Infuzia cu mere susține digestia, protejează împotriva bolilor intestinale, reduce absorbția colesterolului, îmbunătățește starea inimii și a vaselor de sânge.

2. Stafidele, sau strugurii uscați, sunt bogate în iod și bor, conțin și antioxidanți și vitamina C. Au un efect benefic asupra tensiunii arteriale - ajută la reducerea acesteia.

3. Murele - aceste fructe suculente de pădure sunt pline de vitamine precum vitamina A, B6, C, E, K și minerale: fier, potasiu, calciu și magneziu. Deasemenea conțin antocianine - antioxidanți naturali care inhibă efectele nocive ale radicalilor liberi din organism.

4. Infuzia de măceșe a fost folosită în medicina populară a slavilor încă din zorii timpului. A fost utilizata pentru tratarea răcelilor, precum și a bolilor de inimă și a afecțiunilor articulare. Se credea că întărește corpul. În prezent, proprietățile vindecătoare ale măceșelor sunt confirmate de știință. S-a dovedit că acestea conțin de 40 de ori mai multă vitamina C decât citricele! În plus conțin și mult fier (ușor digerabil datorită prezenței vitaminei C). Sunt o sursă valoroasă de carotenoizi, flavonoide, acizi organici, tanini și pectine.

5. Hibiscus, cunoscut și sub denumirea de aurul roșu al faraonilor, este bogat în substanțe cu efect vindecător - compuși fenolici, derivați de triterpene, fitosteroli, flavonoide, polizaharide. Flavonoidele, inclusiv antocianele, au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Există studii care arată că extractul de hibiscus poate ajuta la combaterea celulelor canceroase. Desigur, datorită conținutului de flavonoide, hibiscusul protejează și împotriva infecțiilor. În plus polizaharidele au un efect imunodulant - creează o barieră protectoare în jurul celulelor inflamate, astfel încât infecția să nu se răspândească. De parcă toate aceste lucruri nu ar fi fost suficiente hibiscusul conține și o cantitate mare de vitamina C!

6. Scorțișoara frumos parfumată este un termogen natural - accelerează metabolismul și ardere grăsimile.


70526

Specific References

12 other products in the same category: