



Ceai negru din frunze de Ceylon cu șofran și sirop de arțar. Acest amestec de sirop de arțar aromatic vă va încălzi nu doar în serile de toamnă. Cu ce asociați siropul de arțar? Sperăm că nu numai cu pufoasele clatitele americane ci și cu ceaiul nostru negru din colecția Four Seasons.
Greutate netă: 100g
Compoziție: ceai negru de Ceylon frunze (96,5%) cu șofran (1%) și aromă naturală de sirop de arțar (2,5%).
Țara de origine: Sri Lanka
Gen: BOP1 (Broken Orange Pekoe 1)
Secure data transmission (SSL/TLS).
Free shipping for orders larger than 150 LEI.
Ceai negru din frunze de Ceylon cu șofran și sirop de arțar. Acest amestec de sirop de arțar aromatic vă va încălzi nu doar în serile de toamnă. Cu ce asociați siropul de arțar? Sperăm că nu numai cu pufoasele clatitele americane ci și cu ceaiul nostru negru din colecția Four Seasons.
Siropul de artar este un îndulcitor tradițional care este obținut din trunchiul copacului de artar. A fost folosit ca substanță medicinală și nutritivă de secole, în principal de indienii din America de Nord.
Este un produs obținut fără a utiliza aditivi chimici, un îndulcitor natural și o sursă bogata de vitamine. Furnizează organismului zinc, magneziu, calciu, fosfor și mangan. Este bogat în vitamine B și H. Mai important, conține o cantitate semnificativă de acid abscinic (ABA) care supraveghează secreția de insulină prin celulele pancreatice.
Greutate netă: 100g
Compoziție: ceai negru de Ceylon frunze (96,5%) cu șofran (1%) și aromă naturală de sirop de arțar (2,5%).
Țara de origine: Sri Lanka
Gen: BOP1 (Broken Orange Pekoe 1)