Spring Tea doze

RON6.42

Ceai verde de Ceylon frunze, cu nalba, fructe fructe de kiwi si cireș.

O infuzie răcoritoare, fructată, ce ne va oferi energie pentru întreaga zi ca primele raze ale soarelui de primăvară.

Greutate netă: 10 plicuri * 1,5g

Țara de origine: Sri Lanka

Quantity
There are not enough products in stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

Ceai verde de Ceylon frunze, cu nalba, fructe fructe de kiwi si cireș. O infuzie răcoritoare, fructată, ce ne va oferi energie pentru întreaga zi ca primele raze ale soarelui de primăvară.

Greutate netă: 10 plicuri * 1,50g

Țara de origine: Sri Lanka

Ceai verde:

Este cunoscut sub numele de ceai nefermentat, deoarece nu suferă procesul de oxidare. Se obține prin uscarea frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire și prevenirea fermentării acestora. Ceaiul verde este o sursă de polifenoli și antioxidanți necesari pentru o sănătate bună și longevitate.

Metoda de preparare:

Se toarnă o linguriță de ceai intr-o cana cu apă caldă la o temperatură cuprinsă între 70 și 80 grade C. Timpul de preparare trebuie să fie de la 3 la 5 minute. Frunzele de ceai verde pot fi preparate de două sau trei ori. Prima infuzare ar trebui să dureze aproximativ 3 minute, iar următoarea trebuie prelungită cu 1 minut.

Summer este un ceai recomandat pentru prepararea prin metoda Cold Brew, adică cu utilizarea apei reci. Băutura pregătită în acest fel va fi perfectă vara, pe vreme caldă, când organismul are nevoie de o hidratare constantă. Nu numai că vă va potoli setea, dar vă va împrospăta și vă va oferi energie pentru întreaga zi.


70739

Specific References

12 other products in the same category: