Autumn Refill

RON14.68

Ceai negru din frunze de Ceylon cu șofran și sirop de arțar. Acest amestec de sirop de arțar aromatic vă va încălzi nu doar în serile de toamnă. (Puteți citi mai multe despre proprietățile siropului de arțar in sectiunea Detalii ale produsului.)

Greutate netă: 100g

Compoziție: ceai negru de Ceylon frunze (96,5%) cu șofran (1%) și aromă naturală de sirop de arțar (2,5%).

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: BOP1 (Broken Orange Pekoe 1)

Quantity
There are not enough products in stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

Ceai negru din frunze de Ceylon cu șofran și sirop de arțar. Acest amestec de sirop de arțar aromatic vă va încălzi nu doar în serile de toamnă. Cu ce ​​asociați siropul de arțar? Sperăm că nu numai cu pufoasele clatitele americane ci și cu ceaiul nostru negru din colecția Four Seasons.

Siropul de artar este un îndulcitor tradițional care este obținut din trunchiul copacului de artar. A fost folosit ca substanță medicinală și nutritivă de secole, în principal de indienii din America de Nord.

Este un produs obținut fără a utiliza aditivi chimici, un îndulcitor natural și o sursă bogata de vitamine. Furnizează organismului zinc, magneziu, calciu, fosfor și mangan. Este bogat în vitamine B și H. Mai important, conține o cantitate semnificativă de acid abscinic (ABA) care supraveghează secreția de insulină prin celulele pancreatice.

Greutate netă: 100g

Compoziție: ceai negru de Ceylon frunze (96,5%) cu șofran (1%) și aromă naturală de sirop de arțar (2,5%).

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: BOP1 (Broken Orange Pekoe 1)

Ceaiul negru este cel mai popular tip de ceai. Acesta este supus unui lung proces de producție. Etapele de bază sunt: ​​ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Aromele sunt determinate de factori precum: țara de origine a ceaiului, plantația, ora recoltării sau gradul de ofilire.

Med de preparare:

Puneți in infuzor sau strecuratoare (intr-o cana de 250ml) o linguriță de ceai si turnati peste apă caldă la 95 de grade Celsius si preparați în două moduri:

- Cu un timp scurt de preparare de până la 3 minute bautura va fi revigoranta.

- Cu un timp scurt de preparare de până la 5 minute bautura va avea unefect relaxant.

Prea mult timp, peste 5 minute, da bauturii un gust astringent. Frunzele de ceai negru sunt potrivite doar pentru o singura infuzie.


70337

Specific References

14 other products in the same category: