Politica de confidentialitate

TOBRA INVEST srl (BasilurTea.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 27141.

Conform legilor in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Tobra Invest srl prin website-ul www.BasilurTea.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate toate datele personale pe care le furnizati.

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe BasilurTea.ro, informarea clientilor privind evolutia comenzilor, reclama la produsele companiei, oferte, marketing si publicitate. BasilurTea.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul BasilurTea.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

Cum si de ce colectam date personale

Formular autentificare cont client - adresa email, parola cont - cu scopul de a permite logarea in contul dvs. personal. Aceste date sunt pastrate atat timp cat decideti dvs. sa aveti un cont in magazinul nostru online.

Formular de inregistrare client nou in pagina Cos de Cumparaturi - stocam nume, data nasterii, acord newsletter, acord comunicari marketing, adresa completa livrare, telefon - cu scopul de a genera un cont personal, singura posibilitate de a face cumparaturi online. Aceste date sunt pastrate timp de zece ani, termen care deriva din obligatia de a pastra documentele contabile.

Formular Newsletter - stocam adresa email - cu scopul de a va comunica noutatile magazinului nostru. Aceste date sunt pastrate atat timp cat exista acordul dvs. Va puteti dezabona in orice moment.

Pe langa datele pe care le completati cu buna stiinta, platforma retine si IP-ul dvs. (adresa numerica pe internet)

Pentru orice lamuriri privind datele personale ne puteti contacta la:

  • Tobra Invest SRL CIF: RO22528717 RC: J40/18747/2007
  • Adresa: Str. Matei Basarab nr.108, sect.3, Bucuresti
  • Tel: (+4) 0722.992.116; (+4) 021.326.3538 / Fax: (+4) 021.327.3777
  • Email: shop@tobra.ro (magazin online) sau office@tobra.ro (alte solicitari)