Povestea noastra

Noi, cei care lucram la BASILUR Tea, suntem pasionati de calitatea ceaiurilor. De la culegere pana la fermentare, degustare si sortare. Avem standarde stricte pentru a concura pe picior de egalitate cu cele mai calitative ceaiuri din toata lumea.

Ceaiul Basilur este creatia Dr. Gamini Abeywickrama, dupa zeci de ani de experiență în producerea și exportarea ceaiului Ceylon de cea mai bună calitate. Dr. Gamini a dorit să ofere lumii întregi darul ceaiului din Ceylon într-un mod special, sperând ca acesta să devină mai mult decât o simplă băutură - să devină o experiență. Prin urmare, în colaborare cu Andrey Mareev și ale sale puteri magice de director creativ, au oferit lumii unele dintre cele mai bune modele de ceai și materiale de susținere a mărcii pe care industria ceaiului le-a văzut. Prin acest parteneriat s-a născut Basilur Tea.

La Basilur ne mândrim cu ceaiul Ceylon de cea mai înaltă calitate și cu ambalajele unice pe care le oferim, care au fost dezvoltate cu atenție de-a lungul unui deceniu de excelență și inovație. Prin tehnologie de ultimă oră, creativitate, cercetare și dezvoltare constantă, produsele noastre personifică elementele luxoase ale celor mai fine ceaiuri de pe pământ. Printr-un proces de calitate fără compromisuri, fabrica noastră de ultimă generație produce o mare varietate de ceai pe care apoi îl exportă în țări din întreaga lume. Inovațiile constante ale Basilur, unicitatea ambalajelor și amestecurile de ceai au poziționat produsele noastre ca o gamă premium exclusivistă la nivel global. Numărul tot mai mare de premii sunt o dovadă a calității și inovației superioare a Basilur.

Credem că experiența de a bea ceai ar trebui să fie o sărbătoare de zi cu zi și o aventură plină de bucurie, care să reunească familia și prietenii. Fiecare dintre produsele noastre descrie această idee de sărbătoare, bucurie și unire. Oferim o gamă largă de ceaiuri pentru fiecare ocazie, fiecare anotimp al anului și fiecare sărbătoare personală. Cunoscătorii de ceai din întreaga lume consideră ceaiurile Basilur ca pe o experiență din altă lume, deoarece fiecare ceai are propriile sale caracteristici, note gustative și aromă. 

Președintele

Degustător de ceai experimentat, medic, mic industriaș și om devotat familiei sunt doar câteva cuvinte pentru a-l descrie pe Dr. Gamini Abeywickrama, creierul din spatele brandului de ceai premium Basilur.

Visul său de a readuce cultura de ceai traditional și de a reintroduce ceaiul autentic din Ceylon în lume, a deschis calea înființării mărcii premium de ceai Basilur în 2006.

Dr. Gamini Abeywickrama (Chairman)

Directorul de creație

Andrey Mareev, a fost directorul nostru de creație încă de la începuturi. Expert în cercetare și dezvoltare de produse, arte, design și profesorat, el posedă o abilitate înnăscută de a conceptualiza idei unice, care definesc marca noastră de peste un deceniu.

Fiecare produs a fost conceput cu abilitate pentru a exprima ideea cheie din spatele fiecărei colecții, cu multă eleganță. Înțelegerea sa profundă a diferitelor culturi și a măiestriei lor rămâne cu adevărat reflectată în opera sa, care continuă să ne deosebească de restul lumii.

Andrey Mareev (Creative Director)

La Basilur, calitatea ceaiului pe care îl oferim clienților noștri este prioritatea principală. Acesta este motivul pentru care ne-am asigurat că unitatea noastră de producție cu sediul în Ceylon este o instalație de ultimă generație care garantează că suntem capabili să îndeplinim cele mai stricte cerințe de calitate, sanitare și de igienă pentru toate produsele noastre. Amplasată pe un teren întins de 6 acri, înconjurată de verdeață luxuriantă, instalația noastră de producție este încapsulată în natură, ceea ce oferă angajaților noștri un mediu de lucru unic.

Suntem o companie orientată spre calitate, cu o fabrică sofisticată, situată în Kelaniya, Sri Lanka. Bine echipați cu cea mai recentă tehnologie și profesioniști experimentați, suntem conduși continuu de cele mai bune practici din industrie pentru a maximiza standardele de producție. În afara degustatoarilor de ceai „Grade A” și a fabricii de ultimă generație, suntem înarmați cu o instalație de laborator optimă, care asigură o siguranță consecventă a produsului. Reinventând roata la fiecare viraj, Basilur continuă să introducă soluții inovatoare în industria ceaiului din întreaga lume.

Nu suntem o companie foarte mare, dar putem oferi servicii personalizate si flexibile în comparatie cu marile corporatii din acelasi domeniu. Ambalajele noastre sunt realizate din cele mai bune materiale pentru a păstra neschimbată prospetimea si calitatea produselor noastre.

Aproape fiecare formă și design ale produselor noastre sunt unice și special concepute pentru ceaiurile Basilur. Specialisti cu experientă în productia de ceaiuri aleg doar cele mai bune frunze pentru ceaiurile noastre.

Prospetimea este un element important în calitatea ceaiului, aceasta făcând o diferentă majoră între producători. BASILUR este ambalat exact acolo unde creste ceaiul.

BASILUR garantează o cană de ceai proaspăt în fiecare pachet produs de noi, chiar si la câteva zile după culesul frunzelor.

Ceaiul nostru, cules EXCLUSIV manual, este un ceai CURAT în termeni ai nivelului maxim de reziduuri provenite din pesticide, respectă strict ISO 3720 si standardele UE (precum si pe cele japoneze) si NU contine bromura de metil.