White Tea Refill

RON15.60

BasilurTea prezintă această gamă de ceai - Chinese Collection - din cultura imperială a ceaiului chinezesc, o cultura cu o istorie de 5000 de ani. Filosofia, etica și moralitatea sunt amestecate în activitatea ceaiului. Fiecare dintre aceste ceaiuri produse de Basilur prezintă o poveste străveche.

Obtinut din cei mai tineri și mai moi muguri, cunoscuti ca "varfuri de argint", ceaiul alb își ia numele de la culoarea alb-argintie obtinută printr-o tehnică minimă de prelucrare ceaiul alb este un favorit printre cunoscătorii de ceai.

Quantity
In Stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

Ceaiul alb este unul dintre cele mai scumpe și mai puțin procesate tipuri de ceai. Provine de la planta Camellia sinensis. Pentru producerea ceaiului alb se folosesc frunzele cele mai tinere și delicate, în special mugurii culeși primăvara.

Numele de ceai alb provine de la mugurii de ceai acoperiți cu păr alb. Ceaiul uscat arată ca și cum ar fi fost alb. Infuzia, deși ușoara și delicata, nu este albă, are o culoare ușor galben-pai.

Greutate netă: 100g

Compoziție: ceai alb chinezesc 100% fără aditivi

Ceai verde:

Ceaiul alb contine de doua ori mai multi antioxidanti decat ceaiul verde, motiv pentru care incetineste cel mai bine procesul de imbatranire. De asemenea, are proprietăți antibacteriene și protejează împotriva virușilor. Întărește nu numai imunitatea organismului, ci și dinții și gingiile. Pentru a profita din plin de proprietățile sale, beti-l zilnic de 2-4 ori. Dacă bugetul dvs. este limitat, puteți prepara ceaiul de 2-3 ori pentru a obține conținutul complet de nutrienți.

Metoda de preparare:

Turnați o linguriță de ceai la o temperatură cuprinsă între 80°C și 90°C. Timpul de preparare trebuie să fie între 2 și 5 minute. Dacă doriți să creșteți concentrația infuziei de ceai, utilizați mai multe frunze, nu creșteti timpul de preparare.

Putem prepara ceaiul alb de multe ori (de la două până la mai multe ori). Ar trebui să extindeți fiecare infuzare ulterioară cu încă 30-60 de secunde.


71704

Specific References

2 other products in the same category: