• On sale!

Carat Purple Rubin

RON13.21
RON16.51
-20%

100% ceai negru pur de Ceylon frunze, Orange Pekoe, cu fructe naturale de capsune, albastrele, nalba albastra si arome "Christmas Spice" (gust dulce-condimentat).

O adevărată bijuterie printre ceaiurile de Ceylon. Descoperiți noul gust al unei băuturi nobile, ceaiul de Ceylon fără aditivi, de cea mai înaltă calitate - comoara insulei mereu verzi Sri Lanka.

Greutate netă: 85g

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: OP (Orange Pekoe)

Quantity
In Stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

100% ceai negru pur de Ceylon frunze, Orange Pekoe, cu fructe naturale de capsune, albastrele, nalba albastra si arome "Christmas Spice" (gust dulce-condimentat).

O adevărată bijuterie printre ceaiurile de Ceylon. Descoperiți noul gust al unei băuturi nobile, ceaiul de Ceylon fără aditivi, de cea mai înaltă calitate - comoara insulei mereu verzi Sri Lanka.

Greutate netă: 85g

Țara de origine: Sri Lanka

Gen: OP (Orange Pekoe)

Ceai negru:

Cel mai frecvent tip de ceai. Este supus unui proces de producție îndelungat. Etapele de bază sunt: ​​ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Gustul este determinat de factori precum țara de origine a ceaiului, plantația, timpul de recoltare sau gradul de ofilire. Ceaiurile negre de Ceylon sunt considerate cele mai bune din lume. Frunzele superioare ale arbustilor selectate cu grijă dau o infuzie demnă de recomandat cunoscătorilor.

Metoda de preparare:

Se toarnă apă fierbinte la 95 de grade C intr-o cana de 250-300ml peste o linguriță de ceai si se prepară în două moduri:

- Când se prepară pentru o perioadă scurtă de timp, până la 3 minute, infuzia este revigorantă și stimulantă.

- Când se prepară până la 5 minute, dă un efect relaxant.

Prepararea pentru prea mult timp provoacă astringență în gustul bauturii.

Frunzele de ceai negru pot fi preparate o singură dată.


71347

Specific References

3 other products in the same category: