Ceainic japonez Tetsubin din fonta - 0,8 L

RON247.71

Ceainicele din fontă fac parte în gama Basilur din categoria "Accesorii". Fiecare este oferit într-o cutie eleganta, de carton lucios, care poate face din acesta un cadou ideal pentru un iubitor al ceaiului.

Ceainicele noastre sunt confecționate din fontă de înaltă calitate, cu interiorul smalțuit și dotate cu infuzor. Pot fi folosite pe plita electrica, pe un aragaz pe gaz sau pe unul cu lemne pentru a fierbe apa.

Ceainic fonta, smaltuit in interior, capacitate 0,8 litri, culoare verde crud. Contine infuzor din otel inoxidabil.

Quantity
In Stock

 

Secure data transmission (SSL/TLS).

 

Free shipping for orders larger than 150 LEI.

Ceainicele din fontă fac parte în gama Basilur din categoria "Accesorii". Fiecare este oferit într-o cutie eleganta, de carton lucios, care poate face din acesta un cadou ideal pentru un iubitor al ceaiului.

Acest instrument amintește de vremurile tradiționale în care prepararea ceaiului era o formă meticuloasă de artă. Ceainele din fontă create inițial în China antică au fost mai tarziu adoptate și dezvoltate de japonezi în secolul al XVII-lea ca articole de artizanat practice, dar și decorative, vândute sub numele de "Tetsubin". Ceainicele noastre sunt confecționate din fontă de înaltă calitate, cu interiorul smalțuit și dotate cu infuzor.

Noi credem că fiecare ustensilă din colecția noastră trebuie să completeze sofisticarea și unicitatea amestecurilor noastre de ceai. Aceste ceainice sunt special concepute astfel încât căldura să fie distribuită uniform în întregul vas pentru a extrage mai bine aroma ceaiului, asigurand, de asemenea, o temperatura ridicata mai mult timp. Toate ceainicele noastre din fontă pot fi folosite pe un aragaz pe gaz sau cu lemne pentru a fierbe apa.

Instructiuni de folosire:

1) Înainte de a folosi ceainicul pentru primul dvs. ceai pregătiti vasul pentru utilizare astfel: turnati in el o cană cu apă, aduceti-o la temperatura de fierbere și lasați-o sa clocoteasca pentru cateva minute.

2) Ciar daca este smaltuit, după fiecare utilizare asigurați-vă că vasul este curat și uscat pentru a preveni formarea ruginii. Amintiți-vă întotdeauna să utilizați apă proaspătă sau de izvor; în cazul în care folositi apa minerală substanțele chimice provenite din mineralele din apă pot eroda în cele din urmă.

3) Ceaiul nu trebuie lăsat în ceainic peste noapte.

4) În cazul improbabil al ruginirii, vasul poate fi folosit în continuare dupa o buna igienizare a lui. După curățarea zonei ruginite cu o perie moale si un praf de curatat, clatiti bine si preparati apoi ceaiul. Acidul tanic din ceai (o formă specifică de tanin, un tip de polifenol) va reacționa în mod natural cu fierul producând o peliculă peste zona afectata. De aceea e nevoie sa igienizati bine vasul.

5) Depozitați ceainicul într-un loc rece, uscat sau pastrați-l pe impreuna cu celelalte vase pentru gatit.


P0215

Specific References

2 other products in the same category: